Arama sonuçlarınız

1. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! I don't want discuss like two children and you are older than me. It doesn't matter for me either you can take my ideas before or after confirmation because they are the final idea that you can reach at the end after reading the whole literature and making inquiries...

2. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Youtube dan bazi videolari aradim. İster katilin ister katilmayin, hayvanlara bakim isi uzmanlar tarafindan yapilmalidir, meraklılar, hayvan severler veya televizyoncular tarafindan degil. Yabani hayvanlar insanlarin maskotu olamaz. Umarim, yavrulara bakim isi, diger...
  3. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Hello Liily, I don't agrre with you I made a disgrace because it was the truth. He was supposing that he knew everything about rehabilitation of orphan bear cubs, what happenned finally? Datvi became a habitutated bear because he didn't grow the cub as scientifically and he...

4. K

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Merhabalar, Konu son gunlerde Datvi uzerinde yogunlasti ancak bu, oksuz ayi yavrularinin rehabilitasyonu konusunda ne kadar aciz oldugumuzun bir gostergesi diye dusunuyorum. Bunun rehabilite merkezini rehabilite etmekle de bir alakasi olmadigini dusunuyorum cunku orasi dansci...
  5. K

Ayılara Özgürlük

Ynt: Ayılara Özgürlük Biraz gec kalmis bir aciklama oldu ancak yine de bozayilar adina tesekkur ediyoruz. Bu konu ile ilgilenen STKlarin cok daha onceden bu konu icin calismalari gerekiyordu ancak sanirim bazilarinin yeterli kapasiteleri yok. Cunku sadece iki gun sonra bu ayilarin bir cogu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri