Arama sonuçlarınız

1. F

Frontera Sport Modifiye ?..

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Haddim olmayarak tekrar aramıza hoşgeldiniz diyorum :).Ben frontera diğer araçlardan daha üstündür gibi bir karşılaştırma içine girmiyeceğim ancak benim beklentilerimi fazlasıyla karşılyor.Hem bence en iyi araç sahibini en çok memnun edendir.Aracı alıp...

2. F

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Ben ilk ffronteramı aslında biraz da tesadüfen almıştım.Mecidiyeköy de bir galeriye Suzuki Vitara bakmaya gittiğimde Vitaranın yanında frontera duruyordu.İkisini yan yana koyduğunuzda frontera çok daha gösterişliydi ve baya bir ilgimi çekti.Bir tur atınca almaya...
  3. F

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Merhaba Murat Bey, Vallahi ne kadar teşekkür etsem az tam kafamdaki fronteranın resimlerini koymuşsunuz.Önceki fronteralarımı şehir içi kullandığımından fazla modifiye düşünmemiştim ancak bunu elimden geldiğince araziye hazırlamak istiyorum özellikle mavi...

4. F

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Merhaba Murat Bey, Bu hızlı ve bilgilendirici cevabınız için çok teşekkür ediyorum.Ankara 'da ii bir 4 X 4 servisi,ustası tavsiye edebilecek biri varsas çok memnunoluru.İyi Paylaşımlar. Selamlar, Haluk
  5. F

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Merhaba Murat Bey, Daha önceki fronteralarımda fabrika çıkışı lastiklerin ebadında Good Year Wrangler kullanmıştım ve ölçü değiştirmemiştim. Şimdi almayı düşündüğüm araç bu ...

6. F

Ynt: Frontera Sport Modifiye ?.. Merhaba Murat Bey, Hızlı cevabınız için çok teşşekür ederim.Forumda daha önce yazmış olduğunuz pek çok yazıyı da beğeniyle takip ettim.Yüksekliği torsiyon ve makaslarla halledebiliriz demilşsiniz.Onun dışında şnorkel ve vinç konusunda Ankara da yardımcı olacask...

7. F

Merhaba değerli arkadaşlar, Bu siteye emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Çok kaliteli ve değerli doğa dostlarını bir araya getirmişsiniz.Daha önce iki tane Opel frontera sport um oldu ve çok memnun kaldım.Arazide beni tatmin edecek kadar başarılı olmasının yanında şehir içinde de kullanışlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri