Arama sonuçlarınız

1. G

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor çağla abi en son 2 sene önce birşeyler yazmışsın, sonra bir daha hiç çivi çakmamışsın, merak ettirdin bizleri araç hala sende mi, sattın mı yoksa? saygılar.

2. G

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! herkese yardım ediyoruz,sanada yardım ederdik ama seninki baya bi maliyetli. ama söz, 64 kişiden topla, 65. kişi ben olacağım ;D ;D çok iyi..
  3. G

cj-5 topluyorum Yardım lütfen.

Ynt: cj-5 topluyorum Yardım lütfen. ihale yapıldı mı, aracı aldınız mı acaba?

4. G

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. nasıl, bir karar verebildiniz mi?
  5. G

CJ ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR!!!

Ynt: CJ ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR!!! takip

6. G

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Çağla bey ne güzel anlatmışsınız, hele kızdığında 10 kaplan gücüne çıkabilmelerine bayıldım..

7. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor gerçekten süper olmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. bol çamurlu geziler diycem ama insan bunu araziye sokmaya kıyamaz. tente harika. best-top a okadar para vermeye değmez eğer ülkemizde böyle yapıyorlarsa diycem ama bunun fiyatını bilmiyorum, kaça...
  8. G

CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir

Ynt: CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir jantlardan bi daha ses çıkmadı, noldu?
  9. G

FICC (Uluslararası Kamp Karavan Federasyonu) Türkiye Rallisi 1973

Ynt: FICC (Uluslararası Kamp Karavan Federasyonu) Türkiye Rallisi 1973 İMZA : GEZENMEN.

10. G

CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir

Ynt: CJ Jant Lastik Çeşitleri Gelmiştir 35 lik kl71 lastik ve daytona 15 x10 '' jant fiyatlarını alabilir miyim.

11. G

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu takipdeyiz ama pek gelişme yok galiba....
  12. G

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " güzel bir araç çıkıyor ortaya, tebrikler. kafama takılan şey, aynı durumu daha öncede görmüştüm ve merak etmiştim, jantların o şekilde o boya ile boyanmasının mantığı nedir acaba. :)

13. G

Satılık CJ 5

Ynt: Satılık CJ 5 bu forum gerçekten son derece düzeyli ve yararlı bir kaynak. insanlar hep bir saygı çerçevesinde iletişim kuruyorlar, zaten başka türlüsü zor olur. ve yine gördüğüm eski ve yeni üyeler gayet güzel kaynaşıyorlar. forumdaki bu görgü kurallarına düzeyli iletişime ayak uyduramayan...
  14. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor Çağla abi selamlar. renk konusunda seni kutlarım, çok hoşuma gitti. çok güzel bir renk seçmişsin. senin garaja yeni girenler ilk sayfalardaki hurdayı gördükten sonra işin buraya gelebileceği konusunda karamsar olabilirlerdi ama sonuç harika gözüküyor...
  15. G

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu araç zaten yüksekti şimdi iyice yükseldi, çok güzel görünüyor ama tehlikeli olmasın.

16. G

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 sanırım aracın rengini değiştirecektiniz, turuncu gibi. karar değiştirmediniz umarım.
  17. G

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Ali bey selamlar. aracın son halinin fotolarını ve bu arada neler yaptığınızı merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.
  18. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor sayın abicim, senin efsane bi türlü geri dönmüyor, çok naz yapıyor haberin olsun ;)

19. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor abi senin ustan burada bukadar sevildiğini ve popüler olduğunu bilse çok duygulanırdı mutlaka ;D ;D ;D
  20. G

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor çağla abi aracın duruşu değişmiş. gayet heybetli ve güzel duruyor şimdiden. basbaya bi canavar çıkıyor ortaya. seni ve ustalarını gerçekten kutlarım. yukarda yazmışsın, birçok aksam mat siyah olacak diye. iyi düşündünmü abi? herkes krom , en kötü araç boyası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri