Arama sonuçlarınız

1. ready

2008 Grand Vitara Bilgi Ekrani

tesekkurler

2. ready

2008 Grand Vitara Bilgi Ekrani

2008 MODEL 1.9 DDIS GRAND VITARAM VAR bilgi ekranında anlık yakıt tuketımı ters gosterıyor bunun ayarını nasıl yapabılırım ustundekı dugmeye basılı tutsamda bı degısıklık olmuyor 100 km averjdada ters gosterıyor uzun yolda 10 11 lt sehır ıcı 7 yada 8 lt gosterıyor bunun ayarı nasıl yapılıyor...
  3. ready

Satılık 1995 2.5 Vitara Klimalı Takas Olur

Ynt: Satılık 1995 2.5 Vitara Klimalı Takas Olur bu kasada 2.5 yok bnun motoru kazalı bı grand vitaradan sokulup takılmıs buyuzden boyle motor 2.5 dir suzuki 4x4 forumdada acıklamaları vardır tesekkurler arsıvınıze ekleyın boyle bi arac tcde mevcut :)

4. ready

Ynt: Satılık 1995 2.5 Vitara Klimalı Takas Olur http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-guc-mu-lazimdi-105831837/detay/
  5. ready

Ynt: Satılık 1995 2.5 Vitara Klimalı Takas Olur fıyat ve acıklama ustte linkini paylastım

6. ready

Ynt: Satılık 1995 2.5 Vitara Klimalı Takas Olur tesekkurler ancak atılan ozel mesajları cevaplıyamıyorum bilginize

7. ready

3 yıla yakındır bnde olan aracım satılıktır ılgılenenler 5327255189 nolu tlfndan ulasa bılırler takas forester s turbo ılk tercıhtır
  8. ready

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar boluda yasıyorum 2007 den buyana gezenbilir uyesıyım dogma buyume boluluyum offroad kros modelcilik gibi bırcok hobıye ılgım var suandada 95 v6 vıtaram ve 200cc zonkshen marka kros motorum var camuru sevıyorum artı olarakda kendım yaptıgım bı atvm...
  9. ready

1995 model v6 vıtaramın on dıfransıyelıne ıhtıyacım var

Ynt: 1995 model v6 vıtaramın on dıfransıyelıne ıhtıyacım var bu oranlı dıfransıyel sızde mevcutmu bnm aracımın on saft dahıl onde hıcbır parca yok bunlar sızde mevcutmu fıyat nekadara cıkar bna gereken parcalar on dıfransıyel akısler ve on saft

10. ready

Ynt: 1995 model v6 vıtaramın on dıfransıyelıne ıhtıyacım var cok tesekkur ederım

11. ready

1995 model vıtaram var v6 2.5 motor bunun on dıfransıyel oranlarını nasıl ogrene bılırım oranları nedır ıkıncısı bn buları almak ıstıyorum yardımcı olacak bırılerı mevcutmudur tesekkurler
  12. ready

Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? hocam ıkıtellı oto sanaıde caglar oto var subarunun butun modellerının cıkması mevcut

13. ready

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) evt aynı yerdeyız hergun aksamakadar beraberız onunla sımdı berber buggy yapacaz
  14. ready

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selamlar boludan akın baran 8 yasımdan berı motor kullanıyorum ve suan zonkshen kros kanunı seyhan kup mınsk 1952 zundapp ve el yapımı atvm vardır ayrıyeten offroad tutkunuyum bu arada yasımı belırtmyı unuttum yas 31
  15. ready

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) slm adım akın baran boluluyum 1o yıldır offroad aracım var ve kendımı bıldım bılelı ofroad hastasıyım 31 yasındayım bolu beledıyesınde plent opr olarak calısıyorum suan subaru foresterım var gezenbılırı 2007 den berı tanıyorum bu forumu kuran arkadaslara cok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri