Arama sonuçlarınız

1. montreal

Garmin Harita Birleştirme Programı

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı garmin ler 2gb ve yeni serileri 4 gb hafizaya sahip bazen tek bir harita hafizayi doldurdugu icin sd hafizaya ihtiyac oluyor, Mesela North Amerika 2010 Nt 1.5 gb dolayisi ile ikinci bir haritayi cihazin hafizasina atamassin. onun icin Sd karta atman...

2. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı abicim 2009 haritasi demek 2009 dan onceki haritalara yeni eklenen yollari vs.. eklemek ve guncellemek demek dolayisi ile 2008 baska 2009 baska diye birsey yok. 2009 haritasi 2008 in uzerine yeni yollarin eklendigi guncellenmis bir surum hepsi o.
  3. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı aktif hale falan getirmene gerek yok sadece yapman gereken birlestirecegin haritalari programda secip birlestir diceksin okadar. burda onemli olan nokta unl dosyasi. YALNIZ BURDA BiR AYRINTIYI UNUTMAYALIM iki haritayi birlestirdigimiz icin bizden iki...

4. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı peki sen soylermiisin garmin nuvi ye blue chart haritasini nasil aticaz bunun bir yolu varmi? garmin nuvi 255 yada 250
  5. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı abicim . yukardaki aciklamami iyi oku. cihazin icine sadece amerikayi kodum 1.5 gb . gerisini sd karta atiyorsun cihaza degil. sd kart sadece bir harita calistirdigi icin avrupa ve turkiyeyi ayri ayri koyamiyoruz onun icin iki haritayi birlestiriyoruz...

6. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı abicim tamam da matematigin yokmu 1.5 gb north amerika 1.8 gb avrupa+turkiye benim makina 2gb nasil cihazin icine atacagim sadece bir harita ile cihazda 40 mb yer kaliyor zaten :)

7. montreal

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı soyle aciklayim kardesim: Benim gps Garmin nuvi 250 ve dolayisi ile cihazin hafizasi 2 gb. Benim gps in uzerinde sadece Nort amerika Nt 2010 var ve buda 1.5 gb civarinda simdi ben turkiye haritasi ve avrupa haritasinida yuklemek istiyorum bunlarin...
  8. montreal

Garmin Harita birleştirme Programi Sd karta birden fazla harita eklemenin tek yolu budur arkadaslar iki haritayi birlestirip tek harita yapmalisiniz. cihaz bu birlestirdiginiz tek haritayi ayri harita olarak goruyor icerisinde zaten ViDEO LU ANLATIM RAR DOSYASININ iCiNDE MEVCUT Bütün garmin...
  9. montreal

Garmin Nüvi'ye Birden Fazla Harita Yüklemek

Ynt: Garmin Nüvi'ye Birden Fazla Harita Yüklemek Garmin Harita birleştirme Programi Sd karta birden fazla harita eklemenin tek yolu budur arkadaslar iki haritayi birlestirip tek harita yapmalisiniz. cihaz bu birlestirdiginiz tek haritayi ayri harita olarak goruyor icerisinde zaten ViDEO LU...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri