Arama sonuçlarınız

1. B

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar Bu ARB yada yerli yapım tamponu araca takarken ruhsata işleme yada proje gibi herhangi bir yasal işlem yapılıyormu? Saygılar.

2. B

Country - rally raid - skystar fark

Ynt: Country - rally raid - skystar fark KeşfiTarkan araca hasta oldum. Satarsan alalım bu aleti. Saygılar.
  3. B

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel Aracınız çok güzel. Tebrikler. şonorkel'i nereden kaça tl 'ye bulabilirim. Saygılar.

4. B

Nissan Country 4x4 lastik seçimi (yardım)

Ynt: Nissan Country 4x4 lastik seçimi (yardım) Arkadaşlar ilginize ve bilgilendirmenize çok teşekkür ederim. Saygılar.
  5. B

Ynt: Nissan Country 4x4 lastik seçimi (yardım) Selam Erkan Bey, Benim amacım herhangi bir kit kullanmadan aracı yüksetmek. Araç 235/85/16 lastiği takınca 2cm yükseliyor. Sizce bu lastik uymaz mı? sorun mu olur?

6. B

Nissan 4x4 pickup aracımda 255/70/ 16 BF Goodrich A/T lastik kullanıyorum. Aracıma 235 / 85 / 16 BF Goodrich A/T lastik taksam çapında 4 cm gibi artış oluyor. Denklik açısından %5 gibi. Sizce bir sorun olurmu? Olursa da ne gibi sakıncalar doğurur? Teşekkürler.

7. B

Nissan Country 4x4 lastik seçimi

2004 Model Nissan Country 4x4 pickup aracımda BF Goodrich all-terrain 255-70-16 lastik kullanıyorum. Aracımı lastik ebatlarımı artırmak suretiyle yükseltmek istiyorum. Kullanabileceğim lastik konusunda yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri