Arama sonuçlarınız

1. S

jimny lastik yardım

Ynt: Jimny Lastik Yardım Hankook dynapro at/m 215 75 15 almayı düşünüyorum .Daha önce bf kullandım .Arazide performansı nasıl acaba .Çamurda iş yapacağını sanmam ama.Bizim buralar biraz kurak.Bu lastik hakkında görüşleriniz nedir.Arabam 3" kit ile yükseltilmiş 2006 jimny.

2. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Mesela koltuklarda ısıtma var Kıbrısta pek gerekmiyor ama.
  3. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Japonyadan 2. el gelen bir araç .Farklı özellikleri falan olabilir.

4. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Sizin jimnyde kilit var mı?
  5. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Aldığımda üzerindeydi ,orijinal kendi jantı.

6. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Vallahi beğendim.

7. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Taktım güzel oldu .
  8. S

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Bir ustaya sordum vidaya gerek yok dedi.Özel esnek silikon benzeri birşeyle yapıştıracakmış.Karar veremedim.
  9. S

Jimny Arka Spoiler

Suzuki jimny için çıkma arka spoiler aldım ancak içten 2 adet vidası var .Arka bagaja delik açmak lazım,şaplon falan yok .Nasıl takabilirim.

10. S

Jimny Otomatik Vites Farkı

Ynt: Jimny Otomatik Vites Farkı Otomatik vites jimnyde lockright deneyen kullanan varsa memnunmudur ,şehirde günlük kullanımda ne gibi zorluk problem yaşıyor.

11. S

Yurtdışında Jimny Arıyorum,

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, Sonradan yapılmışa benzemiyor.Japonyadan gelen çok araç var pas olmuyor genelde ama ingiltereden gelen gördüm içler acısı.
  12. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, Benim şasenin tamamı nerdeyse zift ve boya kaplı.

13. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, İç taraflar sadece astar gibi ama benim arabamda paslanma falan yok.Fazla çamura girmedim ayrıca bizim buralarda yol tuzlama falan olmaz kar olmadığı için.Arkadaşım kiralıktan çıkma 2004 model üstü açık jimnysinde bile pas nerdeyse yok.
  14. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, Araç Kıbrısta ve sağ direksiyon :))
  15. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, .

16. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, .
  17. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, Birkaç foto.
  18. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59487.10 İçten de bugün foto çekip gönderirim.

19. S

Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum, Selam, benim jimny japonyadan 2. el geldi 2006 model.Merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışayım.
  20. S

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Bize de bunlar 2. el olarak japonyadan geliyor.Deri koltuk olanı bile var.Arka spoiler de aldım ama daha takamadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri