Arama sonuçlarınız

1. Gökhan86

satılık 1983 jeep cj8

Ynt: satılık 1983 jeep cj8 aracı satmak hiç içimden gelmiyor zaten ancak aracla ilgili o kadar çok projem vardı , zaman yokluğundan hiç uğraşamam hiç bir şey yapamam hayal krıklığı oldu belki bu yogunlum yaşımdan kaynaklanıyor .araç bana göz görgüsü gibi oldu hiç bişey yapamıyorum öylece...

2. Gökhan86

satılık 1983 jeep cj8

büyük hevslerle aldığım aracımı geri satıyorum satma sebebim araç fazlalığı ve zaman yokluğu aracıma hiç birşey yaptıramıyorum buda bütün hevesimi kırıyor aracımın yürüründe ve motorunda hiçbirşey yoktur kaportası iyi durumda sadece 2 -3 bölgesinde lokal çürüme başlangıcı var lastikleri 31 "...
  3. Gökhan86

yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum kısmet olursa gelirim. bende beklerim buyur gel çayımızı kahvemizi içersin sohpetde ederiz

4. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum kargılı koyundenım sen benı unutmussun sunar mısırda senle sohpet etmıstık daha once adana da iş yerimizde var çolaklar tarım zirai ilaç gübre tohum
  5. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum sadece lastikleri satmayı düşünmüyorum takım halinde satacağım yerinde 33" lastik alacağımdan dolayı Bu arada şimdilik aracın satışından vazgeçtim çiftlikte depoya kaldıracağım orda dursun yaptırmaya başlarım bir ara herhalde :)

6. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum aracımı satmayı düşünüyorum zaman yokluğundan hiç bir şey yaptıramıyorum büyük hayellerle aldğım aracımı hayalimdeki projeleri yapamadan geri satmaya karar verdim aracıma 15.000 tl düşünüyorum yorumlarınıza açıktır

7. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum jantları ayrı satmayı düşünmüyorum takım olarak vereceğim yeni jant lastik almak için ebatları büyüteceğim 15" takım olarak almayı düşünürsen konuşuruz
  8. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum güncel 1250tl
  9. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum lastik ve jantların fiyatını 1400 tl ye düşürdüm

10. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum Güncel

11. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum lastıkler maxxis 31" ön ve arka tamponunuda satacağım onlarında fotoğrafını en kısa sürede ekleyeceğim araçta kullanmayacağım bütün parçaları söküp satacağım yerlerinede yenilerini alacağımdan dolaytı satılıktır
  12. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum 4 jantın ve stetmenin fotolarını ekledim lastiklerde herhangi bir yara vs yoktur jantlarrda egiklik çatlak yok sadece kısmi paslanmaları var onunda tedevisi kolay

13. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum sitetme dahil jant lastiğe 1500 tl istiyorum
  14. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum jant ve lastiklerini satıyorum yenilerini almak için
  15. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum yarın bakacağım 10" i bende çok isterim çok küçük janttan pek hoşlanmam bulabilirsem aynı janttan 7 adet alacağım projemde stepme dahil aynı jant olacak diğer 2 taneyi soracak olursanız bitane cj8 kupasının arka kısmını kestirip römorka...

16. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum lastiklerin içeride kalma sorununu flanş yaptırarak çözebileceğimi zannediyorum ancak araçta olumsuz bir etki yaratırmı emin değilim
  17. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum teşekkür ederim yarın ilk işim jantın 10" olanını araştırmak olacak ancak benim hayalimde bushwickerin geniş dodikleri vardı ama hayırlısı bakmaya başlayacağım şimdiden
  18. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum 33" lastik için 15x10" 139.7 ölçülerinde jant almalısın çok anlamadığım için size sorayım Powcan BK 321 8.0x15 5x114.3 ET 10 73.1 Black Machined 15 Jant ilanda yazıyor ancak uyarmı uymazmı bilmiyorum?

19. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum bağışıklık kazandım :D 2 hafta üst üste köye tarla gezmeye ankaradanda sürerek getirdim gelirken 60kr civarı yaktı oda adamlar yağını bile değişmemişlerdi Adana da lapa lapa döküldü aravcın yağı şimdi 2 . kez değiştim yağını araç rahatladı...
  20. Gökhan86

Ynt: yıllar sonra artık bende bir cj8 sahibi oldum lastikleri almadan önce ayaarlamak lazım gerçi almayı düşündüğüm jantta 33 lastik mi 35 lastikmi daha iyi durur difflerde değişiklik yapmak çok maliyetli olmaması gerek ancak yakıt ciddi oranda artacaktır:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri