Arama sonuçlarınız

1. gnr_ceren

Sailing

Ynt: Sailing evet metin abiyi tanıyorum. karşı klüpde kurslar veriyo hala. daha çok windsurfe ağırlık vermeye başladılar. ben askeriyede yapıyorum tabi öss nedeni ile hiç vakit ayıramıyorum artık.

2. gnr_ceren

Videoları İzleyemiyorsanız

Ynt: Videoları İzleyemiyorsanız no I explorer, no cry :)
  3. gnr_ceren

Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi

Ynt: Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi :D:D

4. gnr_ceren

Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi

Ynt: Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi Vay canına gerçekten çok güzelmiş :D
  5. gnr_ceren

Adrenalin Meraklılarına Rock Jumping

Ynt: Adrenalin Meraklılarına Rock Jumping Karamsar olmamak gerek. Denenebilir gibi :) Heycan gerek + kararlılık =kırık kol ayak + mutlu olmak demek :D

6. gnr_ceren

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı wow. Siteyi ziyaret ettimde...Gerçekten harika.Eğitim verme olayıda güzel :)

7. gnr_ceren

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping O adrenalini yaşamak isterdim... Yapılan bir yerde rast gelirsem denemek isterim :D :D
  8. gnr_ceren

Yelken

Ynt: Yelken Merhabalar.. ben de yelken yapıyorum. laser 4.7 kullanıyorum. Her ne kadar ara vermiş olup daha da ara vereceğime rağmen (öss sebebiyle) :)
  9. gnr_ceren

Sailing

Ynt: Sailing Merhaba ben de yelkenciyim Kardeniz Ereğlide Yıldız Yelken Spor Klübünde yapıyorum.Laser 4.7 kullanıyorum. İdmanlara 1 sene kadar ara verdim ve vermeyede devam edeceğim öss nedeniyle. ama yinede elimden geldiğince buradaki yarışlara katılmaya çalışıyorum :)

10. gnr_ceren

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Asıl ben teşekkür ederim herkese... Bütün hoşgörünüz ve sıcakkanlılığınız için :). Herşey çok güzeldi.

11. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bizim çektiğimiz fotoğraflar da aşağıda verdiğim linkte, galeride. İsteyenler göz atabilir... =)) Teşekkürler http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=237
  12. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :).geri kalanlarını galeriye yükleyeceğim..

13. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) ..
  14. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :
  15. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :

16. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) .
  17. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) .
  18. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bizdeki fotoğraflardan kareler...

19. gnr_ceren

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Deneme..
  20. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) öncelikle merhaba =) tesadüf tam benden bahsedilmiş.. öncelikle o gece beni dinleyen herkese asıl ben teşekkür ederim. bunun dışında gerçekten çok güzel bir festivaldi. her ne kadar Gezenbilir ailesiyle topuk yaylasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri