Arama sonuçlarınız

1. A

XJ kaporta

Ynt: XJ kaporta yardımınız ve ilginiz için çok çok teşekkürler Erdoğan bey. Telefonu özelden yazarsanız sevinirim :)

2. A

XJ kaporta

Merhaba arkadaşlar, tanışma bölümünde yazdığım gibi 90 model cherokee xj limited sahibiyim ve aracımı çok seviyorum, aldığım günden sonra hemen ufak çapta ve yavaş yavaş off-road koşullarına uygun hale getirmeye başladım (en son sis farları ile 2" yükseltme uyguladım). Sınavlarım ve yoğun...
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk arkadaşlar :) Ahan bey aracımın resimlerini en kısa zamanda siteye yükleyeceğim (gerçi henüz çok sade :) )

4. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ayhan bey kararım 90 model bir xj yönünde oldu (iyi de oldu) :) hatta bugün aldım :) Ufuk bey kışları motosiklet konusunda pek aktif olamasam da yazları yaptığım gezilerimin bol bol fotoğraf ve yazılarını paylaşacağım :))
  5. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar ismim Aybars Hacettepe GSF - Heykel bölümünde okuyorum motosiklet, sörf ve 4x4 hastasıyım :) neredeyse 4 aydır forumu takip ediyorum (özellikle offroad bölümü XJ - Defender arasında seçim yapmama inanılmaz yardımı oldu) teknik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri