Arama sonuçlarınız

1. S

Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi Özdal Bey; 6'lıdan biri olarak... oraya gelmek en buyuk arzumdu ama hava sartlari fena olunca maalesef gelemedim. Bende camper falan yok; bir karakaçanım var(peugeot 206) bir de cadirim... siddetle havalarin iyilesmesinin bekliyorum...

2. S

ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Çok teşekkürler Özdal Bey; Poyrazlardaki kampta sizinde olmanızı ve tanışmayı çok isterdim. Bir sonraki aktiviteyi --şartlarımız müsait oldukça-- dört gözle bekliyorum. Şartlar: Walla motokaravan kiralamaya...
  3. S

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Poyrazlar Gölüne gidiş şöyle: TEM otobanından Adapazarı çıkışından çıktıktan sonra KARASU istikametini takip ediyorsunuz. (bilecik tarafına doğru yönlenmeden adapazarı merkeze gider gibi) Karasu yoluna çıktıktan...

4. S

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Tekrar Merhabalar; Bu detayları Haldun Beyin özeline yazmıştım; sizlerle de paylaşayım: Kiralama ücreti günlük 350YTL (bu fiyat sezonda artacağını duydum-yazın 400YTL imiş) Depozito olarak 1000YTL gerekli evraklar...
  5. S

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Hepinize merhabalar; Öncelikle bu tatilde bizlere kol kanat geren ve dostluklarını paylaşan tüm ANAKAMP üyelerine çok teşekkür ederim. Umarım sonraki gezilerde de beraber olabiliriz... Karavan kiralama bize...

6. S

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Çok teşekkür ederim, Kendisine ulaşmaya çalışacağım. Saygılar, Seçkin Barlas

7. S

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Hepinize merhabalar... Önce sırt çantası ve çadır sonra araba ve çadır derken şimdi (bu haftasonu için) SALY den kiraladığımız motokaravan ile kampçılık serüvenimize devam etmek istiyoruz. haftasonu sizlerle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR