Arama sonuçlarınız

1. O

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı tesekkurler kardeş ama bende cd yok ondan birde map source hatalı sürüm garmin nüvi200 cihaz benim kullandıgım emeklerin zayii olmasın

2. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm garminnüvi200 başka makıneye kurdum map source bu seferde benden bir eskisini istedi demekki son güncelleme yapmıyacakmısız herhalde şimdi eski versıyon map source bulacaz bakalım herkeze iyi calısmalar forumdakı arkadaşlar ilgilenin yawwww...
  3. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm sen mapsource setuplı acabildinmi içinden dosya aldın onu yazsana

4. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı benım sorunum map source hata verıyor map source sende hata vermedımı pekı onu yazsana bana birde sırası ile neler yaptın yazsana iyi calısamalar
  5. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm kolay gele benımde garmın nuvi200 var aynı sorun bende birtürlü yükleyemedim hafıza kartından deneyeceğim bugun iyi calısamalar

6. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm ankarada büklüm sokakta yerleri var aradım 150usd dıyor adamlar kafayı yemıs 2 defada güncelleme hakkı var dıyor bana yol gösterin arkadşlar

7. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm kolay gele baytekıne mail attım cıhaz serı no yolladım nezaman döner bılmıyorum baska yapabılecegımm bırsey yokmu
  8. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı maalesef cd yok cd tek bır cd mı herhangın baska serınolu cd olurmu bulsak cd icerıgınde ne var tek kulllanılmalıkmı 2 defa update guncelleme hakkımız varmış baytekınle msn kayıt ettım ama bakan yok benım pc lerded outloook yok onun için mail atmam...
  9. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı OLDMAN06 Seri Numarası Ürün Kodu Açıklama Harita Kodu Harita Açıklaması İndirme Sayısı Son Harita Versiyonu Harita Versiyonu Haritanızı güncellemek için download linkini göremiyorsanız lütfen cihazınızın seri numarasını...

10. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm secure baytekını de denedım ama download butonu actve olmadı bır bakayım saol kardeş ilgine tesekkkurler ederım

11. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm kardeş map source yabancı sıtelerden ındırıp deneyeyım ama c:\dizin hatası tama olarak nasıl yapılıyor aynı dosyayı farklımı kaydedecez on bir acıklamasını yaparsan sevınırım mevcut mep source kaldırıp yenısını kuracam size yazarım...
  12. O

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum kendım eskı bır cep telefoncuyum ben garmin nüvi 200 cihaza turkey harıta yuklemek ıstıyorum forumda paylasımlar güzel ama beceremedım vebupdate pro ındırdım update yaptım map sourcede hata yazıyor onu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri