Arama sonuçlarınız

1. E

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar satılık v6 navara aranıyor malum sıfırını getirmiyorlar ikinci el arıyoruz fiyatta her konuda anlaşılır...

2. E

Nissan 6x6 Kamyon.

Ynt: Nissan 6x6 Kamyon. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyonet-kamyon-nissan-1982-model-6x6-10-teker-nissan-kamyon-28566837/detay
  3. E

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar abilerim cahillime verin 4x4 modda kaç kilometre hıza kadar çıkabiliyoruz yani sürekli 4x4te gezilebilirmi ?

4. E

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar navara 3.0 dci v6 modeli şuan ülkemizde satılıyormu nissan sitesinde araç hakkında bilgiye ulaşamadım...
  5. E

1992 110luk ambulans kasa ???????

Ynt: 1992 110luk ambulans kasa ??????? fiyat hakkkında yardımcı olacak kimse yokmu yaa kaç para eder bu araba ??

6. E

1992 110luk ambulans kasa ???????

s.a arkadaşlar bu aracı satmaya düşünüyorum acaba kaç para eder hiç bir bilgim yok ? araba sağlık bakanlığından çıkma 1992 model 110kasa herşeyi orjinal ve 70bin kmde keyfe keder lpg taktırdık ama vaktim olmadığından binemiyorum bahçede boşuna yer kaplamasın..araç çok temiz bir yerinde çizik...

7. E

defender 110 3.0 tdi sizce nasıl ?

Ynt: defender 110 3.0 tdi sizce nasıl ? sorun arıza dert yaşamak istemiyorum sıfırı 109bin lira sitesinde fiyat listesinde gözüküyor eğer sıfırını almaya değecekse fabrikayla görüşüp özel üretilmesini isterim..Hummer bile alabilirim rahatlıkla ama ben defender istiyorum.
  8. E

defender 110 3.0 tdi sizce nasıl ?

:) sayın abilerim bu defender konusunda acemiyim yaşımda 20 nissan navara 4x4le kullanıyorum çiftçiyiz köyde bineceğiz araca ve bu araca karşı zaafım var kesin bu zevki yaşamak istiyorum:) bu araç nasıl sizce iş yaparmı ? yardımlarınıza ihtiyacım var...sıfırda alabilirim yeterki hoşuma gitsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri