defender 110 3.0 tdi sizce nasıl ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkutorkal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,459

erkutorkal

Yeni Üye
:smiley:
sayın abilerim bu defender konusunda acemiyim yaşımda 20 nissan navara 4x4le kullanıyorum çiftçiyiz köyde bineceğiz araca ve bu araca karşı zaafım var kesin bu zevki yaşamak istiyorum:smiley: bu araç nasıl sizce iş yaparmı ? yardımlarınıza ihtiyacım var...sıfırda alabilirim yeterki hoşuma gitsin sorun yaratmasın..sizce ne yapmalıyım ?
http://www.sahibinden.com/1992_land_rover_defender_3_0_tdi-06WQQaXQQ20171987WQQpXQQdisplayitem

big_201719875rm.jpg

big_20171987ciy.jpg

Etiketler
Ynt: defender 110 3.0 tdi sizce nasıl ?

Selam,

Bu aracın satılık ilanı için Gezenbilir'de İlan Panosuna bakabilirsiniz. Satıcının açıklamaları mevcut.

Defender'ın sıfırını almak pek mantıklı değil (para çoksa diyecek bişi yok tabii) zira sağlam ve motoru uygun bakımlı bir Defender ile sıfırının arasında çok bir fark bulamayacaksınız.

Sıfırını nerden almayı planlıyorsunuz? Otokar sivile perakende satışa başladı mı?

nkurtkaya' Alıntı:
Sıfırını nerden almayı planlıyorsunuz? Otokar sivile perakende satışa başladı mı?
sorun arıza dert yaşamak istemiyorum sıfırı 109bin lira sitesinde fiyat listesinde gözüküyor eğer sıfırını almaya değecekse fabrikayla görüşüp özel üretilmesini isterim..Hummer bile alabilirim rahatlıkla ama ben defender istiyorum.

bunu bir inceleyin: http://www.sahibinden.com/2009_defender_90_2_4tdci-08WQQaXQQ19625552WQQpXQQdisplayitem

erkutorkal' Alıntı:
sorun arıza dert yaşamak istemiyorum sıfırı 109bin lira sitesinde fiyat listesinde gözüküyor eğer sıfırını almaya değecekse fabrikayla görüşüp özel üretilmesini isterim..Hummer bile alabilirim rahatlıkla ama ben defender istiyorum.

Otokar ile görüşün ama korkarım size olumlu cevap vermeyeceklerdir. Sıfır almak için yurtdışından ithal etmeniz gerekiyor. kasalı olanlar düşük vergi ile getirtilebiliyor, bu şekilde ithal edilmiş 130, 110 DCPU ve 90 açık kasa var, zaten Engin 90'ın linkini vermiş. Eğer yeni istiyorsanız bunları değerlendirebilirsiniz. Veya hemen hemen aynı maaliyetlerde siz "sıfır" olarak yaparsınız ki fabrikadan çıkan "sıfır"dan hiçbir farkı olmaz.

Yeni her zaman yenidir bence.
90 kasada tek kabin 110 ve 130 kasalarda çift kabin pikap olarak getirtme imkanınız var.
Bana sorarsanız çiftlik işleri ve arazi gezilerinin toplamı için optimumu 110.

orsa' Alıntı:
Yeni her zaman yenidir bence.

Peki... Sana bir tercih hakkı veriyorum. Elindeki para sadece ve sadece aşağıdakilerden 1 tanesini almak için yeterli ve iki seçenek de aynı fiyat, aşağıdakilerden hangisini seçerdin.

A. Yeni standart bir Defender
B. Naci'nin ki gibi (hatta o) toplanmış 3.9 V8 motor, ön arka kilit, yükseltilmiş ağır hizmet helezon ve Tuff Back amortisörler, Heavy Duty rot kolu, ve daha yazılamayacak kadar uzuuuun bir sürü detay, elektrikli camlar, rezistanslı ön cam vb... 35" Silverstone Extreme MT 117 lastikler...

Ben olsam tereddüt etmeden Tiny'i (Naci'nin 110 V8) alırdım, zira "sıfır" Deferder için bu masrafları tekrar yapman lazım ve maalesef tüm parayı 48 yıldır değişmeyen bir tasarıma sadece "yeni" olduğu için verince elinde birşey kalmıyor. Tabii ben 100 bin arabaya veririm üzerine de 15-20 bin harcarım para sorun değil diyorsan o başka :smiley:

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA......BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ARANIZA YENİ KATILDIM...DEFENDER ARAYAN ARKADAŞIM KADIKÖYDE AŞKIN JEEP CENTER VAR..PİYASADAKİ ÇOĞU ARAZİ ARAÇLARINI BİLİR VE POTANSİYELİDE ÇOK GENİŞTİR............................................... LAND ROVER DEFENDER 130 CREW ( 2010 ASKIN JEEP`TEN ) İlan No: #17163070..(SAHİBİNDEN.COM)

erkutorkal' Alıntı:

110 bin lira verecek kadar bütçeniz varsa hiç sıfırı ile falan uğraşmayın.
Şasisi sağlam ve üzerindeki kupası düzgün bir araç bulun ve geri kalan her şeyi sıfırdan yaptırın.
50 bin lira masrafla sıfırından 10 kat daha iyi 2010 model, tam istediğiniz gibil bir aracınız olur. 60 bin lira da cebinizde kalır.
Biraz zaman alır ama ortaya çok iyi bir alet çıkar.
Yaptırıken yaşayacağınız deneyim, alacağınız zevk'de cabası.
Başında durma imkanınız varsa aracı en ufak vidasına kadar tanıma imkanı da elde edersiniz.
Sıfırında kıyamayacağınız modifikasyonlara rahat girersiniz.

Arızasız-dertsiz araç olmaz. Sonuçta mekanik aletler bunlar.
Bayiiden 0 çıktıktan 10 km sonra yolda kalan BMW'ler Mercedes'ler biliyorum.

chevyerol' Alıntı:
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA......BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ARANIZA YENİ KATILDIM...DEFENDER ARAYAN ARKADAŞIM KADIKÖYDE AŞKIN JEEP CENTER VAR..PİYASADAKİ ÇOĞU ARAZİ ARAÇLARINI BİLİR VE POTANSİYELİDE ÇOK GENİŞTİR............................................... LAND ROVER DEFENDER 130 CREW ( 2010 ASKIN JEEP`TEN ) İlan No: #17163070..(SAHİBİNDEN.COM)

Hoşgeldiniz. Forumda büyük harf kullanmak "bağırmak" anlamına geliyor :smiley: Kendinizi aşağıdaki başlıkta tanıtabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg26496#msg26496

öncelıkle kusuruma bakmayın..pek netle aram yok kuralları bilmem.....hatam oldu ise affınıza sığınırım....herkese iii sohbetler muhabbbetiniz ve hazzınız bol olsun ...erol

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri