Arama sonuçlarınız

1. E

Toyota Landcruiser ile İstanbul dan Ümit Burnuna

Ynt: Toyota Landcruiser ile İstanbul dan Ümit Burnuna Tarik Bey teşekkür ederim, gezi planlamasına dahil olsam da gezi ye çıkacak asıl ekip babam ve kolej yıllarından bir arkadaşı, şu sıralar sıgarayı bıraktı ve forma girmeye çalışıyor. Okan bey, evet turafrika.com ilk baştan beri bir çok...

2. E

Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008)

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008) Ve azmin zaferi, 4 ekim cumartesi sabahı 2 atv olarak ormanlıdan çıkıp yalıköy civarında biryerde sahilin bittiği yere kadar gittik. Bir kaç aydır aklımda olan şeyi başarmanın rahatlığı ile eve döndüm. Hava güzeldi ama sahile birikmiş olan...
  3. E

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008) Şu an bir land cruiser hazirliyoruz, hafif geziler için bir l200 4x4 var zaten hazırda, ilk fırsatta Gezenbilir gezilerinden birine katılmak istiyorum ama atv başka bir hastalık. En güzeli ikisini de yapmak bence :). Masai den memnun muydunuz...

4. E

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008) Çok haklısnız hele ki birde oğlunuz doğalı 20 gün olmuşsa insan iyice tırsıyor dağ bayır tek başına dalmaya :).
  5. E

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008) Aslında gerçekten çok eğlenceliydi. Tek sorun yalnız olmak. İki atv yada 1 atv 1 araç bile olsa bir arıza yada kaza halinde yardım getirebilecek birileri olur ancak yalnız olduğunuzda hiç risk alamıyorsunuz bu da bir süre sonra sıkıcı olmaya...

6. E

Ynt: Ormanlı Keşif Gezisi Duyurusu (21 Eylül 2008) valla hocam sorma bir kişi bile bulamadım. Ama genede gittim sahilde bindim çok şiddetli fırtınaya yakın poyraz ve 4-5 metre dalga vardı, sağanak yağmur yağıyordu. Bir tek eldivenlerim su aldı ona sinirim bozuldu onun dışında baya güzel oldu...

7. E

21 eylül sabahı çok erkenden Çatalca - Ormanlı sahilinden atv ile çıkıp sahilden gidebileceğim kadar ileri gitmek istiyorum. 4x4 araçla bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Şu an için google earth'ten ve internette bulduğum, yamaç paraşütü yapanların çektiği fotoğraflara göre, 20km kadar...
  8. E

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ankarada Kızılay ihalesinden çıkmış aracı alacaksınız sanırım. Ancak bu konuyu Araçlar, Toyota bölümünde sorarsanız arkadaşlar size daha iyi yardımcı olacaktır. Söz konusu bölüme buradan ulaşabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=180.0...
  9. E

Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı

Ynt: Mitsubishi Pajeronun Kumdaki Performansı Aracım ağırlık olarak sizinkine benzer sanırım. Mitsubishi l200 girdiğim en kötü kum zemin Antalya Mavikent sahilinde kum çakıl karışık çok yumuşak bir zemindi normal 4 çeker modda girdikten 50 metre falan sonra tekerlekler neredeyse yarıya kadar...

10. E

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? l200 20.000 bakımı yaptırdım yakıt - hava - mazot filtresi 4 yağ 290 lira Ön kaputtaki taş nedeniyle kalkmış paslanmış yerleri temizleyip rötuşladım. atv min arka stop lambasını araçtan indirirken kırmıştım japon yapıştırıcısı - sıcak ve soğuk...

11. E

Ynt: Toyota Landcruiser ile İstanbul dan Ümit Burnuna Araçta hazır yedek depo tertibatı mevcut. Ama aracı genede pekçok şekilde mümkün olduğunca zorlayıp bozulan yerlerini bulmaya çalışacağız. Belgesel ekibi benimde aklıma geldi ama daha çok erken bir aşamadayız.
  12. E

Merahaba arkadaşlar birkaç aydır İstanbul'dan başlayarak afrikayı kuzeyden güneye geçip ümit burnunda sonlancak bir gezi için araç, güzergah ve lojistik planlama çalışmları yapıyoruz. İlk olarak Land Rover Defender düşündük ancak hem düzgün bir araç bulamadığımız için hemde sıfır fiyatı oldukça...

13. E

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar 2008 perseid meteor yağmurunun en yoğun olacağı 11-12-13 ağustos geceleri gökyüzüne dikkat, ay battıktan sonra saatte 100 adet e kadar meteor gözlenecek. Açık havada olacak arkadaşlar için müthiş bir manzara olacak. Tüm meteorlar perseus takım...
  14. E

Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları

http://forums.bauchan.org/portal/downloads.php Yukarıdaki linke Yeni aldığımız 1hz motor hzj80 land cruiser için klavuz ararken rastladım. Bu el kitaplarının satıldığı rakamlar düşünülürse değerli bir kaynak bence. Tabi ingilizce ama olsun. Saygılar.
  15. E

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? garmin colorado 300

16. E

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Çok pratik ve güzel bir çözüm. Bende başka bir basit vinç yöntemini danışmak istiyorum, Babam rusyada katıldığımız bir otomotiv fuarında, aracın bijonlarına bağlanabilen makaraları, aracın kendi gücüyle döndürerek araçları saplandıkları yerden kurtaran bir tertibat görmüş...
  17. E

Yamaha ATV için İstanbul Avrupa Yakasında Usta Tavsiyesi?

İstanbul Avrupa yakasında. Yamaha Atv'ye bakım yapabilecek bildiğiniz bir servis/usta tavsiye edebilir misiniz? Zincir bakımını falan kendim yapıyorum ama sanırım karbüratöre iyi bir ustanın eli değmesi lazım. Ben kurcalamaya korkuyorum zira şu an kötü değil ama daha iyi olabileceğini...
  18. E

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? 2008 l200 4x4 düz vites standart lastikler ve mitsubishi chip tunning ile Şehir içi 11.8 - 12 litre/100 km Offroad standart 4 çeker modda toprak yol ve hafif arazi ~18 litre / 100km

19. E

Fotoğraf Sanatçısı Dr. Erdal Kınacı Cezaevinde...

Ynt: Fotoğraf Sanatçısı Dr. Erdal Kınacı Cezaevinde... Gökhan bey gibi benim de korkum bu kadar önemli bir fotoğrafçımızın çektiği bir fotoğraf yüzünden başına gelenlerden sonra adalet huzurundan suçsuzluğu kanıtlanmış olarak ayrılsa bile, denklanşöre basarken içinde onu fotoğraf çekmeye iten o...
  20. E

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Teşekkür ederim Hakan Bey, bahsedilen yeri biliyorum sanırım. İlk fırsatta gidip kış sezonu için alete alışmaya çalışacağım. Saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri