Arama sonuçlarınız

1. ask

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Murat Bey, çok önemli bir konuya değinmişsiniz. Bu güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.

2. ask

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Merhabalar, Fatih Bey den depo koruması alan arkadaşlar 1-2 foto paylaşa bilir mi zahmet olmazsa? Teşekkür ederim.
  3. ask

2.7 Grand Cherokee Offroad Donanim Da Bilgi

Bence yükseltme usülüne uygun yapılırsa sorun yaşanmaz. Bunlar şaft açısını ayarlamak (ilave parça), Fren hortumlarını uzatmak, difransiyel havalandırma hortumlarını varsa serbest bırakmak veya uygun hale getirmek, ön takım açılarına uygun parçalar kullanarak fabrika ayarlarını korumak (kol vb.)...

4. ask

Benim lastiklerim (resimde görünen) 245/70/17 30,5 inç yapıyor. Yani aracım standarttan 1,5 " kitten + 0,735 " lastikten yani yaklaşık 5,7 cm yüksek....
  5. ask

Tabi 1,5 " kitten çok şey beklememek gerek. Sonuçta 3,81 cm yayıyor. Birazda lastik çapından kaynaklanan yükselme olur. Oda 1,5 imç olsa toplam yapar 7,62 cm. hepsi bu....

6. ask

Benim arabadaki kit oldmanemu nun 4 yay ve 4 amortisörden ibaret.... yaylar arabanın standart yayına yakın yükseklikte olmasına rağmen esnekliği aynı değil aldatmasın. Sonuç olarak 1,5 inç yükselttiği doğru. "wj 2 inc geti yutar telafi eder diyorlar" demişsin anlayamadım. Benim arabanın resmini...

7. ask

Kit her zaman daha güvenlidir. Arabanın standart yaylarının altına get (takoz) koymak veya standart amortisörleri bir şekilde uzatmak doğru değildir. Kit ile yükselttiğiniz arabanın yol tutuşu get ile yükseltilenden daha iyi olur. Kitin amortisörleri ve yayları daha serttir. Bütçeniz uygunsa...
  8. ask

Lastik Çapı büyüdüğü için km göstergesinin Hatalı gösterdiğini hesaba kattınız mı? Ayrıca lastik Çapı Büyüdükçe lastiğin Dönme kuvveti öncekine göre zorlaşır. Bir miktar tork kaybı oluşur. Yükselen Aracın altından geçen hava miktarı artar. Bu olumsuzluklar Yakıt artışı olarak size geri döner...
  9. ask

Evet aracım duruyor. Kitle ilgili sıkıntım olmadı. Standart amortisörlerden daha sert oldu. Trim seslerinde artma olmadı ama kasislerden geçerken sert olduğu için ön takım daha çok darbeye maruz kalıyor.

10. ask

Amortisörler normalden daha sert. Galiba aldığımda orta sertlikte olanı aldım diye hatırlıyorum. En sert olanları kasislerden geçerken veya bozuk yollarda rahatsızlık verebilir. Tabi yol tutuş avantajı ayrı....

11. ask

TarifiaA"infantry, post: 1421142, member: 110146"]Ürünü nereden temin ettiniz yardımcı olabilir misiniz. Taroto... ama alali iki yil oldu. Stoklarında var mi netten bakmak gerek.
  12. ask

Ben aracıma oldmanemu nun 1,5 " yükseltme kitini taktım 2 yıldır kullanıyorum. Lastik ebatımıda 245/70/17 yaptım. Sıkıntı yaşamıyorum bilginize....

13. ask

Defender 110 Arka Koltuk Yeni,,ihtiyacı Olan'a Fırsat

Ynt: Defender 110 Arka Koltuk Yeni,,ihtiyacı Olan'a Fırsat İlan güncel mi?
  14. ask

Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...
  15. ask

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? 1) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 2) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 3) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 4) 2003 - 2.7 crd - WJ - Uğur Kaya (uğur23) - Bulgaristan 5) 1999...

16. ask

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi Mesaja 690 kişi bakmış ama herhalde hiç 2.7 CRD kullanan bakmamış... Hararet göstergeniz normal kullanımda nerede duruyor? Bilgi verecek 2.7 kullanıcısı yok mu????
  17. ask

Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı? Benim araç 2004 model, lastik ölçüsü 235/65/17 standart... Bende aracın herhangi bir yerinde lastik basıncının ne olması gerektiği ile ilgili bilgi bulamadım. Türkçe kullanım kitapçığının 89. sayfasında 33 psi olarak vermiş.....
  18. ask

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı? Benim bildiğim orjinal lastik ölçüsü 235/65/17 ....

19. ask

Ynt: Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı? Kullanım kitapçığında 33 psi yazıyor. Ben 34 psi yaptım ve memnunum...
  20. ask

Arkadaşlar Merhaba, 2004 Model 2.7 CRD Grand Cherokee sahibiyim. Aracımı yeni aldım. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Aracın hararet göstergesi 75 derecenin üzerine hiç çıkmadı. Aslında hiç sıkışık trafiğe girmedim. Uzun yolda kullandım. Merak ettiğim; 2.7 CRD si olan arkadaşlar sizlerde de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri