Arama sonuçlarınız

1. F

Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ?

Ynt: Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ? Ali bey öncelikle mükemmel bir anlatım yapmışsınız cj 5 sahibi olmadan bana bir çok an yaşattınız. kesinlikle beklediğim bu şekilde bir yorumdu o zaman tavsiyeniz doğrultusunda ilk etapta uzak durmam gereken bir araç aslında ben daha yolun başında...

2. F

Ynt: Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ? Ali bey yarama tuz basıyorsunuz :) konunun başında belirtmiştim kesinlikle hayalim cj5 ama yeni bir off roadçı adayı olduğum için cj 5 ile sorunlu bir başlangıçımın olacağı söylendi ama bu arabaya baktıkçada içim gidiyor...
  3. F

Ynt: Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ? aslında araştırmalarım sonucu cj5 in ilk başlayan biri için biraz problemlere neden olabileceğini göz önüne alarak defender ve jeep cheroke arasında gidip geliyorum ilk mesajımda büyük olmasın şehir içide kullanacağım demiştim ama belediye...

4. F

Ynt: Araziye ilk adımı hangi araç ile atmalı? yok usta yakıt onemlı değil ama suzuki ve lada ya pek ısınamadım ben hanı onları kullanırken jeep kullandığımı pek hissettirmeyecek gibi geliyor bana. sakın söylediğim yanlış anlaşılmasın bu benim şahsi fikrim. ama tabi ilk olarak bu işe adım...
  5. F

Ynt: Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ? Suzuki ve niva küçük olmasından ötürü bana hep soğuk geldi açıkcası bu işin içinde olanları şöyle bir soru sormak istiyorum. Bunca yıllık birikimlerini değerlendirip sıfırdan başlasalar bu hangi araç olurdu ? Yeni bir off road sürücüsüne hangi...

6. F

Herkese merhaba, öncelikle içinde bulunmuş olduğumuz mübarek kurban bayramınızı kutlarım. Çanakkale de ilk olarak arazi için kullanabileceğim aynı zamanda yalnızca işe giderken kullanabileceğim bir araç düşünmekteyim. 20.000 TL bir bütçem var ilk aklımdan geçen sizde takdir edersiniz ki bu işe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

SON KONULAR

Geri