Arama sonuçlarınız

1. CRV008

SAHİBİNDEN 2007 SUZUKİ GRAND VİTARA 3KAPI

Ynt: SAHİBİNDEN 2007 SUZUKİ GRAND VİTARA 3KAPI satılmıştır..teşekkür ederim..

2. CRV008

Ynt: SAHİBİNDEN 2007 SUZUKİ GRAND VİTARA 3KAPI teşekkür ederim..
  3. CRV008

SAHİBİNDEN 73.000 KMDE 2007 MODEL KAZA DEĞİŞEN BOYA OLMAYAN SUZUKİ GRAND VİTARA SATILIKTIR...FİYAT 32.500 TL...[/img][/img]

4. CRV008

suzuki grand vitara arka koruma

Ynt: suzuki grand vitara arka koruma teşekkürler...mecburen çıkarmak zorunda kaldım,çeki demiri takınca..ayriyeten aracım satılıktır...ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir..
  5. CRV008

Ynt: suzuki grand vitara arka koruma satılmıştır..teşekkürler...

6. CRV008

çeki demiri takdığım için ,2007 model 3 kapı grand vitaradan çıkardığım arka koruma satılıktır..130 tl istiyorum,fiyatını uygun yazdım en azından bir arkadaşın işine yarasın..

7. CRV008

2006 ve sonrası grand vitara yağ-hava filtresi

selamlar herkese...2007 model 1.6 3 kapı grand vitara sahibiyim..aracım 45.000 bakıma girecek..bulunduğum yerde yetkili servis olmadığı için ,bana enyakın 3 yetkili servisi aradım..3 ündende periyodik bakım için ayrı fiyat aldım..acaba dışardan yağ-hava ve polen filtrelerini bulabileceğim yerler...
  8. CRV008

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. selam...4h ve 4l seçeneği mevcut değil....performansından çok memnunum...adrenalin için bozuk ve çamurlu yol arıyorum..bu zaman kadar yolda bırakmadı....herkese tavsiye ederim...
  9. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. ok..sorun yok..hepsi suzuki sonuçta...keyifler ve (umarım karşılaşmayız)sıkıntılar 3 ve 5 kapıda aynı nasıl olsa...

10. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. selam freebird..sizde kazasız belasız iyi günlerde kullanın..ben aslında 3kapı olarak başlık açmıştım fakat moderatör değiştirdi...farketmaz bizimde sizden 1 kapımız eksik ,motorumuz biraz ufak..yeni kasaları bu başlık altında bilgi paylaşımı...

11. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. beyaz çok yakışıyor vitaraya...ben almadan önce suzuki deyince burun kıvırıyorlardı...şimdi herkes yakından inceleyince çok beğeniyor...bence suzuki yeterli reklamı yapmıyor...bu aracı yollarda daha fazla görmemiz lazım..yaşadığım yerde sadece 3...
  12. CRV008

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz lastiknet.com da bf goodrich desenini görebilirsiniz..sitede piyasadan uygun fiyat listelemişler fakat ellerinde ürün yok..

13. CRV008

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz selamlar..uğur bey..bende 2007 3 kapı grand vitara var..1 ay kadar önce araştırmalarımın sonucunda 225-70-16 bf goodrich aldım...arazi yapısı var lastikde fakat uzun yoldada endişe ettiğim ses olayı yok..görünüm olarakta aracı çok...
  14. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.
  15. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. ayriyeten araçlarımızın fotolarınıda burada paylaşalım bence..

16. CRV008

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. selamlar..4 çeker olduğu için gelen ses difransiyelden geliyor,arkaya giderkende duyuluyor...amortisörler sert biraz,lastik havalarınıda ön 32,arka 34 olarak yapılırsa biraz yumuşama olabilir...bf goodrich lastikler ile bende plajda gezinti...
  17. CRV008

Selamlar herkese..adım Hakan, yaklaşık 20 gün önce 2007 model 3 kapı Suzuki Grand Vitara satın aldım. Aracımdan inanılmaz memnunum,ihşallah böyle devam eder..2006 ve sonrası 3 kapı grand vitara sahibi olan arkadaşlar ile araç hakkında, servis hakkında olumlu olumsuz bilgi paylaşmak isterim...
  18. CRV008

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz selamlar..bendede 2007 3 kapı grand vitara var..video yu seyredince standart lastikler ile o suyu geçmesi bravo doğrusu...

19. CRV008

2007 Grand Vitara 1.6 Kullanma Kılavuzu

Ynt: 2007 Grand Vitara 1.6 Kullanma Kılavuzu selamlar..benimde yaptığım lastiklerini değiştirmek oldu..bf goodrich at...mükemmel lastik herkese tavsiye ederim..
  20. CRV008

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? selamlar herkese..2007 model 3 kapı grand vitaram da tartarini sistemi var..uzun yol km de 15 kuruş yakıyor..ortalama 20 kuruş..kesinlikle tavsiye ederim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri