Arama sonuçlarınız

1. G

Bursa'da Doğa Yürüyüşleri

Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri cennetkaya parkuru çok kolay bir parkurdur 1. oteller bölgesinde 112 sağlık istasyonunun önünden batıya doğru devam eden asfalt yol otellerden sonra toprak yola döner yolu hiç bırakmazsan yol yukarı sola ağaçların içine doğru döner ve seni cennet kayaya çıkarır...

2. G

Bursa'da Doğa Yürüyüşleri

Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri bursa da her hafta sonu odak ve uludak gibi dağcılık kulüpleri yürüyüş düzenliyorlar internettten odak kulübünü takip etmeni tavsiye edebilirim.
  3. G

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu bursa dan yazıyorum benim bir çok kulüple bağlantım var hafta içi ve hafta sonu faaliyetlere katılabiliyorum Bursa da ODAK ULUDAK gibi her hafta sonu faaliyet yapan kulüpleri takip etmenizi tavsiye ederim selam ve saygı ile

4. G

TDF Başkanı Kim Olmalı?

Ynt: TDF Başkanı Kim Olmalı? Alaattin KARACA devam etmeli
  5. G

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? SARP Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Bursa

6. G

B. Ağrı Dağı Tırmanışı 2005

Ynt: B. Ağrı Dağı Tırmanışı 2005 Ellerine sağlık Erdem Bey bizlere tekrardan Ağrı Dağına taşıdığınız için çok teşekkürler. Valla çok özledim oraları 2003 ten buyana epey zaman geçmiş yeni fark ettim. Müzik çok güzel tamamlamış görüntüleri sağlıcakla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri