Arama sonuçlarınız

1. MARKO

TRESPASS BOT HK

Arkadaşlar merhaba trespass beles men bot almayı düşünüyorum kullanan arkadaşların bu ürünle ilgili fikirlerine ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim.

2. MARKO

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... duyunca çok üzüldüm mekanı cennet olur inşaallah kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.Hasan CANCAN KOCAELİ
  3. MARKO

5k vitara arıyorum.

Ynt: 5k vitara arıyorum. merhaba bende 2000 model 5 kapı jlx orjinal 110000 de tüm fonksiyonları faal çalışan opsiyonlu lpg çekidemiri vs aracımı satmayı düşünüyorum ilginenlere cep 05354982795

4. MARKO

2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR.

Ynt: 2000-2001 1.6 5K ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL JLX ARANIYOR. merhaba bende de 2000 model 110000 km de 1,6 manuel jlx siyah araç mevcut ilgilenirseniz telden konuşabiliriz 05354982795
  5. MARKO

Arazi Vitesinde Ses Sorunu

Ynt: Arazi Vitesinde Ses Sorunu arkadaşlar ilgileriniz için teşekkürler bizim kocaelide suzukı yetkili servisi malesef bu araçlarla ilgili bilgi konusunda çok yetersizler.

6. MARKO

Arazi Vitesinde Ses Sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün vitaramla arazide dolasırken 4x4 H ve L ye aldıgımda araçtan vuruntu sesi gelmeye başladı daha sonra 4x4 L ye aldıgımda vuruntu dahada arttı vuruntu sesi 3-4 metrede bir geliyor acaba neden oluyor bu şekilde kullanmamın bir zararı olurmu yardımcı olursanız sevinirim...

7. MARKO

92 model 5k 1.6 jlx komple degisim

Ynt: 92 model 5k 1.6 jlx komple degisim bence bfg takman daha mantıklı bende 2000 model 1,6 jlx 5 kapı vitarama takmak istiyorum ama kocaelide hiçbir yerde bfgoordıc lastik bulamadım eyer tedarik edeceğiniz yer varsa adres yazarsanız sevinirim.
  8. MARKO

1,6 JLX Lastik Seçimi

Ynt: 1,6 JLX Lastik Seçimi Arkadaşlar ilğileriniz için çok teşekkürler.
  9. MARKO

1,6 JLX Lastik Seçimi

Arkadaşlar öncelikle değerli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim burası suzukı için gerçekten kendimi geliştirdiğim bir site benim sorunum 2000 model 1,6 JLX 5 kapı aracıma 215x75x15 KUMHO AT lastikmi yoksa 215x75x15 BF GORDIC lastikmi ikisi arasında ses ve kullanım kolaylıgı ve karda...

10. MARKO

Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

Ynt: Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008) Paylaşımınız için çok teşekkürler bende ilk resimdeki sulama göletine çok yakınında ikamet etmekteyim dogayı çok sevdiğim için böyle sessiz ve sakin bir ortamı seçtim resimleri görünce çok sevindim gezinizi iznik istikametinde de...

11. MARKO

Vitara Kalorifer İç Mekanizma Motoru ?..

Ynt: Vitara Kalorifer İç Mekanizma Motoru ?.. Levent bey ilginiz için teşekkürler
  12. MARKO

Vitara Kalorifer İç Mekanizma Motoru ?..

Arkadaşlar öncelikle bu sitenin kurulmasında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum.Benim sorunum 2000 model 1,6 motor jlx vitaramın kaloriferden ve kılimadan gelen sıcak veya soguk havanın araç içerisinde ön cama ,içeriye ,ayaklara vs dagılımını belirleyen motorun sadece bir dişi...

13. MARKO

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
  14. MARKO

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

Arkadaşlar suzukı vitara 1,6 jlx için lastik almayı düşünüyorum aracımın şuanda üzerindeki lastikleri 195x80x15 ben bu ebatları 215x80x15 e çıkartmak istiyorum ebat yüseltmenin neğibi zararları olabilir.Birde lastik olarak lassa competus ile birgestone dueler M/T arasında kaldım bu lastiklerin...
  15. MARKO

Suzuki Vitara 1.6 Hub Hakkında ?..

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Hub Hakkında ?.. Arkadaşlar çok teşekkürler hublarımı AVM marka manuel HUB a çevirdim bu hafta sonu deneme yaptım bazı çimenli bayırlara çimenden dolayı tırmanamadım ama yinede başarılıydı.

16. MARKO

Suzuki Vitara 1.6 Hub Hakkında ?..

Arkadaşlar benim 2000 model 1,6 AUTO FREE WHEEL HUB u olan aracımı HUB larındaki problemden dolayı MANUEL HUB a çevirmek istiyorum acaba bu mümkünmüdür bilgilendirirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri