Arama sonuçlarınız

1. G

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Herkese merhaba, Ben yeni üyeyim, İzmir 'deyim ve Honda Beat 100 kullanıyorum. İlk motorum. Geç motor kullanmaya başladığım için bisiklet sonrası bunu aldım. Şimdi niyetim Honda CBF 150 almak. Acelem yok, emekliye emekliye yürümeyi öğreneceğim. Yaş 44 olunca elden gelen bu...

2. G

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Geziniz çok hoşuma gitti. Bne de İzmir deyim. Hele fotolar bir harika en çok Ödül'ün cep telefonu ile karakaçanın resmini çekmeye çalışması çok hoş bir enstantene olmuş. Sanki telefon elde eşek ile...
  3. G

Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (05 Nisan 2009) Tohum kozalaklarını en verimli şekilde oluşturmuş bir Servi ağacı. Ben bu fotoğrafı görünce çok üzüldüm. Evet servi ağacı bol kozalak vermiş ama bunu kötü bir nedeni var. zaten ilk bakışta dallarının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR