Arama sonuçlarınız

1. Lojistik

Defender 110 Hakkında Soru...?

Ynt: Defender 110 Hakkında Soru...? defendrin kaloriferi gerekli bakım yapıldığında gayet güzel ısıtıyor...Aracımın kalorifer bölümünü perçinlerinden açmak sureti ile kazanını çıkardım kireç ve pas sökücü ile temizledim 4 kez .İçinden çıkanları görseniz şaşırırsınız. En az yarım kilo kireç...

2. Lojistik

Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ?

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? önce alacağınız aracın model ve km si ile başlayın.Araç satış sahasında bulunan aracı bir motorcu ve kaportacıya gösterin..Araç kesin 5 adet kapı ister..Ben bakdığım araçların içinde sağlam kapı bulamadım..Motor durumu ve şanjman durumu ise genelde...
  3. Lojistik

Hidrolik Direksiyon Kutusu

Landrover aracım için acilen bir adet landrover defender hidrolik direksyon kutusu ve ekipmanına ihtiyacım vardır. Satış noktaları ve bunu taktırabileceğim bir usta adresi verebilirmisiniz. Değerli landcı arkadaşlarım.

4. Lojistik

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Gezenbilir üyeleri. İsmim Mayk Formu uzun süredir misafir olarak takip ediyorum. Türkiyede bulunan bir amerikan üssünde görevliyim. Bütün gezenbilircilere selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri