Arama sonuçlarınız

1. L

1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz.

Ynt: 1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz. 80.000 milde şanzıman revizyon istediğndeki maliyet :)

2. L

Ynt: 1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz. bendeki 1995 Blazer lt da 4l60e şanzıman var. Bu şanzımanı çoğu amerikan araçta kullanmışlar ( camaro , corvette vs.. ) İyi yapılmış bir şanzıman Ortalama 80000 milde de sorun çıkartmaya başlar. Tabi bu kullanım alışkanlığına da bağlıdır...
  3. L

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? siyah. Kıran tepe tarafına 1998 den beri çıkarım. Ancak grup halinde falan hiç çıkmadım. zaten blazerı asfaltta kullanıyorum. Yol dışı kullanım için cj-5 i kullanıyorum

4. L

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Hoşbulduk arkadaşlar. Bu arada dündaralp seninkinin aynısı değil ön panjur ve farlarımız farklı sanırım , Ayrıca sende sun vizor var :))))) ben bulamadım daha..
  5. L

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? 1. Yavuz Çelikel 1981 Chevrolet Suburban yavuz-çelikel Ankara 1980 Chevrolet Silverado 2. Salim Güntaç 1984 Chevrolet Suburban snguntac Isparta 3. Sami...

6. L

Ynt: 1994 chevrolet blazer s-10 nasıl bilirdiniz. ben de blazer sahibi olarak cevap yazmadan duramadım. geçen sene mart ayında şanzımanı (4l60e) arızalı 1995 model blazer lt aldım. Aracı tamir ettim ve şu an kullanıyorum. 4l60e şanzıman haricinde çok sorun çıkartan bir araç değil ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri