Arama sonuçlarınız

1. S

Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum...

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Yaşar Bey merhaba.. Evet, ilanlardan gördüğüm kadarıyla yaklaşık fiyatlar 30000 tl civarında, ben de biraz daha şartlarımı zorlayarak 27000 tl'ye kadar çıktım, önceleri lpg'li arıyordum ama şimdi uygun fiatta benzinli de bulursam alıp gaz...

2. S

GRAND VİTARA ARIYORUM..

Alıntı yapılan: sterlicya - 21 Nisan 2009, 11:52:17 Merhaba.. Siteye yeni üye oldum... 2006 yılı Nisan ayında 2.el 1993 model SUZUKİ VİTARA ( SIDEKICK 1.6 motor) satın aldım.. Benzinli olmasının masrafını da düşünerek tüp taktırttım ve hiçbir performans kaybı yaşanmadan ve çok severek 2007...
  3. S

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Herkese merhaba.. 2009 yılında (yukarıda alıntı vardır) sizlerden yardım istemiştim, ilgilenen arkadaşların önerileriyle de bir usta buldum, sorunlarımın çoğu çözümlendi ancak benzin tüketimi anormal derecede fazla.. Buna rağmen bugüne kadar...

4. S

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Oğuz Bey merhaba... Aracım 4 nokta full injeksiyonlu...İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ediyorum.. İyi günler diliyorum...
  5. S

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Evet aracım 1.6 16 valve otomatik vites... Yardımınız için çok teşekkür ediyorum Serkan Bey... İşaret ettiğiniz arkadaşlara ulaşmaya çalışacağım... İyi günler diliyorum...

6. S

Ynt: Suzuki Vitara İçin Usta Adresi Arıyorum... Merhaba.. Önce çok teşekkür ediyorum... Yukarıda biraz karışık gibi gelse de genel olarak arızanın beyinden kaynaklandığını belirttim.. Şimdi yaşadığım sıkıntılar ise şunlar: 1- Egzos ölçümü yaptırmaya gittiğimde değerlerin çok yüksek olduğu ve...

7. S

Merhaba.. Siteye yeni üye oldum... 2006 yılı Nisan ayında 2.el 1993 model SUZUKİ VİTARA ( SIDEKICK 1.6 motor) satın aldım.. Benzinli olmasının masrafını da düşünerek tüp taktırttım ve hiçbir performans kaybı yaşanmadan ve çok severek 2007 yılının aralık ayına kadar kullandım... Arızalandı ...
  8. S

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri