Arama sonuçlarınız

1. S

Termal(ısı Yalıtımlı) Bot Tavsiyesi İstiyorum

Arkadaşlar piyasada kolay bulabileceğim mümkünse colombia markası dışında,kaliteli termal bot tavsiyelerinizi bekliyorum...

2. S

otomatik l200 ön fren balatası

Ynt: otomatik l200 ön fren balatası Bugün yetkili servisle yaptığım görüşme de balataların yetkili servis dışında değişiminin garantiyi etkilemediğini öğrendim,ötme yapmayacak kaliteli bir balata bulun dışarda değiştirin...
  3. S

Mitsubishi l 200 balata markası nedir?

Mitsubishi l 200 servisin değişimde kullandığı ön balata markası nedir?

4. S

Yeni arazi ve av arkadaşım..

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım.. tavan sislerinin performansından memnunmusunuz?önceki aracımda tavanda 4 adet hella black 1000 vardı ebat olarak çok büyük oldukları için daha küçük sis arayışındayım,düğmelerini araç içinde nereye koydunuz ?
  5. S

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... arka koltuklarda kazık gibi oturuluyo hic rahat deil malzeme kalitesi zayıf...

6. S

2011 l200 instyle aldım...

Ynt: 2011 l200 instyle aldım... Aracı tek araç olarak kullandığımdan yükseltme konusunda kaygılarım var uzun yol performansı,viraj hakimiyeti olumsuz etkilenecekse tercih etmem...

7. S

2011 Model 25.000 km 4X4 L200 Bu Fiyata Alınır mı?

Ynt: 2011 Model 25.000 km 4X4 L200 Bu Fiyata Alınır mı? Sıfır olarak satılan aracın 2012 oldugundan eminseniz sıfır alın bunu söylememin sebebi 2012 modellere mitsubishi türkiye sitesinde 82 000 fiyat yazılmış olması,ellerinde 2011 araçda var ve 76 000 2011 modellere ait...Alacağınız araç...
  8. S

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? belki bu soruya farklı cevap verdim önce ancak ülkemizde satışta olan modeller arasında kıyaslama yaparsanız ve beklentilerinizi üst seviytede tutarsanız tek cevabı var o da mitsubishi l200...ben kendimden örnek vereyim,istediğim otomatik vitesti l200 de...
  9. S

2011 l200 instyle aldım...

ilk kez pickup kullanıyorum ancak umduğumdan fazlası var bu araçta,uzun yolda karşılaştığım diğer pickuplarla performans karşılaştırması yaptım(amarok,hilux vs...) çok açık şekilde önde...Kullananlar eski magnum ya da ralliartlardan farklı ve performansının çok üstün olduğunu söylemişti...

10. S

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? bmd inkagas kullandım yaklaşık 1 sene tek diyebileceğim uzak durun bir sistem her ayrıntısı ile problemli olurda firma bu kadar mı yüzsüz pişkin ilgisiz olur,aracı sattım kurtuldum...

11. S

2003 VX100 araniyor ve 2001 vx100 u satiyorum :)

Ynt: 2003 VX100 araniyor ve 2001 vx100 u satiyorum :) şanzıman farkını biliyorum 2003 den sonraki modeller 5 ileri otomatik olması lazım...
  12. S

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Çok düşük paralar teklif ediyorlar forumda başka yazanlar da oldu...

13. S

Araç tavsiye istiyorum...

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... ava gidilirmi ml le :)
  14. S

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de bu marka araç sahipleri araçlarını bayilere satmayı teklif ederlerse markanın ülkemizde ki geleceği ile alakalı daha net fikir edinebilirler...
  15. S

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... duster daha güvenli ve konforlu olabilse düşünürdüm

16. S

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... Bugün bi vx100 baktım nasıl bir şeyse yine düşünür oldum bildiğiniz düzgün vx100 varsa değerlendirebilirim...
  17. S

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... discoya gucum yetmez baskan
  18. S

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... Bir tanidikta vardi 2000 model vx100 gecen ay 40 000 liraya satti,piyasa fiyatlarina bakarsaniz o modelde araca 55 000 istiyorlar ,o parayi verdikten sonra kralida olsa 12 yasinda araba almam,lpgye karsi zaten anti patim var,yakiti konusunda forumlarda celiskili...

19. S

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... vx 100 ve actyonu eledim, nissan navara ve l200 u tek araç olarak surekli kullanim ,uzun yol kullanimi,yakit tuketimi,guvenlik,konfor,servis giderleri,arazi modifiyesi ve performansi acisindan degerlendirebilirseniz memnun olurum...
  20. S

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de bu fiyata aracı alsak şahsuvaroğluna götürsek 30 000 den fazla vermez,alan alsın,başka seçenek olmasa ben pickup almam olur biter...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri