Arama sonuçlarınız

1. H

0-100 km. Hızlanma Verileri

Ynt: 0-100 km. Hızlanma Verileri :D :D :D

2. H

Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) Çok güzel görüntüler. Uğur Abi de cj nin tadını aldı ya, yakında bir tane de onda görürsem şaşırmam :D
  3. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Faruk ve Yüksel Abi aracınız hayırlı olsun. Ben de maymunu yıllardır yakından tanırım ve çok kullandım, kesinlikle sıradan bir cj ile mukayese edilemez çok keyif alacağınıza eminim. ;)

4. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) cj mükemmel olmuş güle güle kullan Orkun abi...
  5. H

Arkadaşımız Erhan'ın Babaannesi Vefat Etmiştir

Erhan abi' nin (erhanranger) babaannesi vefat etmiştir. Kendisine başsağlığı diliyorum. Cenazesi yarın öğlen Küçükköy / Seyrantepe Camisinden kalkacaktır.

6. H

Satılık Toyota Landcruiser LJ70 (SATILDI)

Acil İhtiyaçtan dolayı fiyatı 15000 ytl ye düşürdüm bilginize...

7. H

Pajero 2.6

Ynt: Pajero 2.6 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  8. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu OOOO Feyzi Bey hoşgeldiniz aramıza. Abi bakıyorum range rover alınca cj5 ini unuttun iyice saymıyorsun bile :)
  9. H

Pajero 2.6

Anlayan arkadaşlar aşağıdaki linkteki pajero hakkında bana bilgi verirse sevinirim. (olumlu olumsuz ve fiyatı hakkında) http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_klima_merkezi_kilit_alarm_el_gazi_ayarla_WQQaXQQ3467296WQQpXQQdisplayitem

10. H

CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008)

Ynt: CJ5 testi ( Belgrad Ormanı Keşif Gezisi / 15-16.03.2008 ) Hakan Abi ellerine sağlık muhteşem fotoğraflar, bu işin sonusun valla... ;)

11. H

Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir abicim başınız sağolsun, allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin...
  12. H

Gezenbilir Ilgaz Gezisi (24 Şubat 2008)

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008 Tabii ki gelebilirsiniz yer fazlasıyla var, siz de gelirseniz daha güzel olur...

13. H

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... karga
  14. H

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008 Ailece gelenlere ayrı ev açma olanağımız da var ;)
  15. H

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... göz nuru

16. H

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008 Ilgaz dağın da Seki Köyü. Yayla da olup olmadığını bilmiyorum ama yarın öğrenirim.
  17. H

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008 Mustafa abi, babamın Ilgaz'lı ve orada ağırlığı olan bir arkadaşı var, yani bütün köy onlardan soruluyor gibi birşey. o arkadaşla görüştük ve şu anda kış olduğu için köyde muhtarla imamdan başka hiç kimse yok dedi :D Yani bu durumda oradaki evlerde...
  18. H

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008 Değerli gezenbilir üyeleri; Ankara grubumuzun 24 Şubattaki Ilgaz gezisine destek olmak amacı ile ilgili bir önerim var. Uygun görürseniz, Ilgaz da 30 - 40 kişiyi gece konaklayacak bir mekan ayarlayabilirim (ÜCRETSİZ). Bizler, yani İstanbul grubu olarak...

19. H

Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008) Teşekkür ederim Heytem Abi.. Fotoğraflar çok güzel, ellerinize sağlık.
  20. H

Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)

Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008) 01- Mustafa (MK51) 02- Mert (Deep) 03- Heytem 04- Ömer (hOMERos-lc70) 05- Serkan Bey (misafir, Disco I) 06 - mogzilla 07 - mogzilla ceyar 08 - moger

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri