Arama sonuçlarınız

1. AKPINAR07

Orhaniye Kızkumu

Ynt: Orhaniye Kızkumu 600 metre uzunluğunda

2. AKPINAR07

Orhaniye Kızkumu

Ynt: Orhaniye Kızkumu http://ysdeniz.wordpress.com/2006/12/18/efsanevi-kiz-kumu-hikayesi/ Eski zamanlarda civarin kralının kızı ile bir balıkçı birbirlerine aşık olmuş. Ancak, kral kizi balikçiya varamaz… Hal böyle olunca, kiı ile delikanli gizli gizli bulusuyorlar tabii… Kral baba bunu zaman...
  3. AKPINAR07

Orhaniye Kızkumu

KIZKUMUNUN HİKAYESİ http://www.datcarehberi.com/orhaniye.htm Orhaniye'nin en ilginç yerlerinden biri, "Kızkumu"... Buranın çok ilginç bir hikayesi var. Bugün hala inanılan ve anlatılan bu efsaneye göre, bir zamanlar yöreyi sık sık ziyaret eden korsan baskınlarının birinde, bölgede sözü geçen...

4. AKPINAR07

Isparta Çandır Yazılı Kanyon

Ynt: Isparta Çandır Yazılı Kanyon Devam ediyoruz..
  5. AKPINAR07

Ynt: Isparta Çandır Yazılı Kanyon Yazılı Kanyon'da herkesin kolaylıkla yürüyebileceği bir yürüyüş parkuru vardır. Burada güzel keşifler yapabilirsiniz.

6. AKPINAR07

Maalesef çok tanınmayan fakat bir tabiat harikası olan Yazılı Kanyon gerektiği ilgiyi görememektedir. Belki bunda erişim zorluklarının payı da vardır. Çünkü buraya erişim için yeterli yönlendirme levhaları yoktur. Maceracı ruha sahip olmayanlar kolayca vazgeçebilir ve geri dönebilir. Ama biz...

7. AKPINAR07

Isparta Atabey Çeliktepe Karakolu (Sakarya Fırat)

Ynt: Isparta Atabey Çeliktepe Karakolu (Sakarya Fırat) Devam...
  8. AKPINAR07

Isparta Atabey Çeliktepe Karakolu (Sakarya Fırat)

TRT'de yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizinin çekimlerinin yapıldığı Çeliktepe Karakolu Atabey ilçesinin Kapıcak Köyüne 2 km mesafede Gelincik Dağının eteklerinde bulunmakta olup; yine bu dizi için kurulmuş olan sınır karakolunda gerçekleştirilmektedir. Müsait bir zamanda giderseniz belki dizinin...
  9. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

Ynt: Antalya Kaleköy-Simena Biraz da Simena Kalesinden manzaralar....

10. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

Ynt: Antalya Kaleköy-Simena Burada yüzüyorsunuz....

11. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

Ynt: Antalya Kaleköy-Simena Simena Kalesinden Kekova Adası ve koy...
  12. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

Ynt: Antalya Kaleköy-Simena Kahvaltıyı burada yapıyorsunuz.

13. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

Ynt: Antalya Kaleköy-Simena Kaleköy'de sezon dışı bir zamanda giderseniz sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Ben 2012 yılında Nisan ayının sonunda gitmiştim. Genellikle Avrupalı turistler buradaki pansiyonlarda kalıyor. Tek Türk aile bizdik. Tam (Reset)leme yapılacak bir yer. Kekova Adası...
  14. AKPINAR07

Antalya Ariassos

Ynt: Antalya Ariassos İlginize ben de teşekkür ediyorum. Ariassos antik kenti aslında daha büyük. Ben bu kadar zaman ayırabilldim. Yeni gidecekler farklı sürprizlerle karşılaşabilir, değişik fotoğraflar görebiliriz. Buradaki fotoğraflar kentin ana giriş kapısı ve civarına aittir. Daha...
  15. AKPINAR07

Antalya Kaleköy-Simena

(Antalya Müze Md.lüğü'nden alıntı.) Günümüzde Kaleköy olarak anılan antik Simena küçük bir Likya kıyı kenti olup, M.Ö. 4.y.y.dan günümüze kadar iskan görmüş stratejik bir nokta olma özelliği gösterir. Bu özelliğini en canlı yansıtan kalıntı günümüze dek sağlam kalmış kale olup, buradan Kekova...

16. AKPINAR07

Antalya Ariassos

Ynt: Antalya Ariassos Devam.....
  17. AKPINAR07

Antalya Ariassos

Ariassos (veya Ariasos) Toros dağları üzerinde 900 - 1100 metre yükseklikte yer alan Psidya yerleşimidir. Antalya - Burdur karayolunun 45.Kilomtersinde,Çubuk boğazı'ndan sonra 1 kilometre batısında yer almaktadır. Akkoç köyü sapağından ulaşılmaktadır. Kent, diğer Pisidya kentleri gibi M.Ö...
  18. AKPINAR07

Denizli Honaz Göz Mesireliği

Honaz'a 2 km uzaklıktadır. Göz adı ile de anılmaktadır. Bol soğuk suları ve havuzu ile ünlü mesire yerinde yüzülebilir. Honaz’ın geleneksel kiraz bayramı burada yapılmaktadır.

19. AKPINAR07

Denizli Kale Tabea Antik Kenti

Ynt: Denizli Kale Tabea Antik Kenti Kazı yerinden fotoğraflara devam......
  20. AKPINAR07

Denizli Kale Tabea Antik Kenti

Denizli-Muğla karayolu güzergahındaki Kale ilçesinin hemen yakınında bulunan Tabae Ören Yeri içinde bulunan Cevher Paşa Camii görülmesi gereken yerdir. Kazı çalışmalarının devam ettiği antik şehiri gezmek ve kazı çalışmalarını yerinde izlemek ayrı bir zevktir. Eski Kale'lilerin burada yaşadığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri