Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç 2009 Nisan ayından beri tarafımdan kulanılıyor . MKE Kırıkkale çıkışlıdır. A-Z'ye sökülerek zımparalanmış ve rahmetli Nakşii usta tarafından 5 adet kapı orjinal aleminyum olarak basılmış ve 1. sınıf boyanmıştır. araçın tüm yürüyenlerı kontrol edilmiş ve ihityac duyulan tüm parcaları...
Ynt: Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor
Yapılan işe verilen önem ve sorumluluk mukemmel , Muammer usta ve Hakan ustanın ellerine ve yüreklerinize sağlık yine super bir martı ortaya cıkıyor. Sizi sevkle takip ediyorum. :)
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)
Mustafa Beyin yeni aracının hayırlı olmasını dilerim. Ercan Abinin , Hakan ustanın ve diğer ustalarında şimdiden ellerine sağlık , büyük iş yapıyorlar nakşi ustadan sonra ( rahmetli ) dört dörtlük bir ekip doğmuş . BAŞARILAR :)
Herkeze iyi akşamlar,
1987 Model Düz Dizel bir Defender 110 araca sahibim, aracıma yeni aku almak istiyorum kaç amper aku tavsiye edersiniz yedek aküyü ileride marin düşünüyor görüş ve fikirleriniz için şimdiden teşekürler , Murat
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
İyi akşamlar ismim Murat Dilmen bende 2 ay önce bir LR sahibi oldum ve aracı topladım yakında resimini sizlerle paylaşacagım benide listenizin Ankara bölümüne dahil ederseniz sevinirim.
Murat Dilmen 1987 Defender 110 2,5 Dizel Ankara :)