Arama sonuçlarınız

1. selis

Gezenbilir İzmir; Uzundere - Balçova Baraj Vadisi - Balçova Doğa Yürüyüşü (13 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Uzundere - Balçova Baraj Vadisi - Balçova Doğa Yürüyüşü (13 Ocak 2013) Fotoğraflar bir türlü bitmedi yahu :) Ayrıca yemek fotoğraflarına ''Açken Bakmayın'' uyarısı yapacağınıza fotoğrafları eklemeyin daha iyi :P Muhteşemsiniz, sudan geçişinize bayıldım.. ;) Ayakkabı...

2. selis

Şile Enduro Yarışı 8. Ayak

Ynt: Şile Enduro Yarışı 8. Ayak Serhat öbür hafta sonu Ormanlı da var yarış..
  3. selis

Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor

Atv'ler hala A-2 ile kullanılıyor.. Öyle de kalacak sanırım..

4. selis

Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007)

Ynt: Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007) Delimengi ben de seni özledim... Hatta burada karşılaşınca çok mutlu oldum... Motosikletten bir süre uzak kaldım.. Son dönemlerde oluşan kazalarda sevdiğimiz dostlarımızı da kaybedince, motosikletin sanallığından bile kaçtım... Yine de bu Asi...
  5. selis

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler Verilen mesaj ne kadar eğlenceliyse akılda da uzun soluklu kalır... Gülerken öğrenme yetisiyle kıssadan hisse hanemizde.. Teşekkürler..

6. selis

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

Ynt: Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz? Amatör ruhla Enduroya ilgi duyan biri olarak Resimlerdeki düşüşlerde bahsedilen ''63 maddelik dikkat noktalarının'' daha çok caddede önemli olduğunun altını çizmek istiyorum.. Arazide düşmek kesinlikle zevkli ve öğreticidir... Cadde düşüşleri genelde...

7. selis

Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007)

Ynt: Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007) Delimengi... Motosikletinde, kendi kalp atışını duyan ender insanlardan birisin... Bunu da bizlere her çıktığın seferden her fotoğraf karesinden hissettiriyorsun... Kazasız belasız nice seyahatlere inşallah..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri