Arama sonuçlarınız

1. algy

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Saint Pierre Kilisesi vadisinde spor tırmanış rotaları açıyormuşsunuz biraz bilgi verebilir misiniz hocam? kaç rota var? zorluk dereceleri nelerdir? sabit istasyonlar var mı?

2. algy

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Malesef :( Hocam solo yada küçük guruplar halinde tırmanışlara kapalımıdır bu dağ... Üyesi olduğum Dağ Keçisi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünden benim dışımda da tırmanmak isteyenler olacaktır.
  3. algy

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Selamlar saygılar hocam 2010 tırmanışını maalesef kaçırdım ama bu sene tırmanış varsa katılmak isterim... 18 Mayısta Hatay'a ineceğim.. Daha önce bahsetmiştim Kel Dağ benim çocukluk hayalim

4. algy

Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m)

Ynt: Mustafa Kemal Üniversitesi 245 Kişi ile Türkiye'nin En Güney Zirvesinde (1729 m) Çocukken Samandağ kıyılarından bu dağa bakardım, içimde hep bir uhde kalmıştır. Jandarma askeri bölgedir çıkamazsın demişti. Sanırım özel izinle çıkmışsınız, kıskandım :). Bir dahaki çıkışınızda katılmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri