Arama sonuçlarınız

1. Bilgen

DAKAR YOLCUSU KALMASIN!

Ynt: DAKAR YOLCUSU KALMASIN! Keşke Hakan keşkee ;D

2. Bilgen

DAKAR YOLCUSU KALMASIN!

Merhabalar, Dikkatinizi çekeceğini düşündüğüm bir ilanı sizlerle paylaşmak istedim. :) Türkiye'ye yeni giriş yapan bir enerji içeceği firması Dakar Rallisi'ne bir çifti gönderiyor. Detayları aşağıda bulabilirsiniz: 03 - 07 Ocak 2013 tarihleri arasında dünyanın en zorlu rallisi olan Dakar’ın...
  3. Bilgen

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) kamp alanımızdan resimler... katılan herkese iyi eğlenceler dilerim...

4. Bilgen

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) Zerrin merhaba, Gezi için çok ama çok güzel bir yer belirlemişsiniz. Yenice Ormanlarına daha önce gitmiş biri olarak İstanbuldan'da olsa katılmayı çok isterdim. Ancak yapmış olduğum geziden...
  5. Bilgen

Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010) devam...

6. Bilgen

Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010) parkurdan birkaç resim de benden... :D

7. Bilgen

Gezenbilir; Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir; Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (06 Haziran 2010) 01- Hanife CANKAT (ödeme yapıldı)(İncirli) 02- Ufuk SARNIK (ödeme yapıldı)(İncirli) 03- Sedat AÇIL (ödeme yapıldı)(Kadıköy) 04- Mustafa COŞKUN (ödeme yapıldı)(Kadıköy) 05- Sevgi COŞKUN (ödeme...
  8. Bilgen

Jeff Hakko'nun Dalgıç Koleksiyonu Sergisi

Ynt: Jeff Hakko'nun Dalgıç Koleksiyonu Sergisi Seval Hn, Verdiğiniz bilgilerde sadece hafta içi ziyaret edilebilineceği bilgisi yer aldığı ve gidemeyeceğim için üzüldüğüm bu sergi için şansımı deneyip Müzeyi aradım ve pazartesi salı hariç her gün 17:00a kadar serginin ziyaret edilebileceği...
  9. Bilgen

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Feridun Düzağaç - Alev alev... ;) ;)

10. Bilgen

Atv Safari

Ynt: Atv Safari Hala yoğunsun Hakan... ;D ;D iş iş nereye kadar... bir ATV organizasyonu düzenlesen de gidebilsek ... :D

11. Bilgen

11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı

Ynt: 11 Temmuz 1995 - Srebrenitza (Srebrenica) Katliamı Emine, öncelikle bu başlığı açtığın ve duygularımızı çok güzel ifade ettiğin için çok teşekkürler... Can Dündar'ın Srebrenica Katliamı ile ilgili aşağıdaki linkte yer alan yazısını sizlerle paylaşmak isterim...
  12. Bilgen

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) çok haklısınız!!! artık sonraki aktivitelerde mutlaka bu tavsiyenizi göz önünde bulundururuz... :D Aktivite yollarında arıza şeritlerindeki araçlarda Gezenbilir logosu arayacağız demektir, ne de olsa biz sıramızı savdık...

13. Bilgen

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? biz ormanlık alanda çadır kurmuştuk ancak ne olduysa festival alanında oldu, özellikle öğle saatlerinde yapılan tırmanma aktivitesinde :D :D :D
  14. Bilgen

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? festival sonrası yorgun ama bir o kadar da mutlu ve hafif ıstakoz kıvamında ::)
  15. Bilgen

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) inada da değdi... :) :) çok ama çok güzel vakit geçirdik... Organizasyonda emeği ve katkısı bulunana herkese ve tüm katılımcılara teşekkürler. E tabii bir de inat edip organizasyona katılmamızı sağlayan Serkan'a...

16. Bilgen

Taraklı - Göynük - Çubuk Gölü - Sünnet Gölü Gezisi (19 Nisan 2009 )

Ynt: Taraklı - Göynük - Çubuk Gölü - Sünnet Gölü Gezisi (19 Nisan 2009 ) Zamanı uyarsa mutlaka geleceğim Gölcük'e... ;) bu arada picasada resimleri gördüm, herbiri harika gerçekten :D
  17. Bilgen

Taraklı - Göynük - Çubuk Gölü - Sünnet Gölü Gezisi (19 Nisan 2009 )

Ynt: Taraklı - Göynük - Çubuk Gölü - Sünnet Gölü Gezisi (19 Nisan 2009 ) Hakan çok güzel bir gezi olmuş, gelemediğim için şimdi çok daha fazla üzüldüm :( ama olsun bir sonraki gezilerle arayı kapatırız ;D bu arada resimleri picasa.ya eklesen de oradan daha çok iç geçirsek :D
  18. Bilgen

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hakan bu pazar ki geziye ben bi arkadaşımla gelebilirm... madem iş gezisi olmayacak... kesin durumumuz perşembe belli olur ;) haberleşiriz yine ....

19. Bilgen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) anladım ;) umarım çok zevkli geçer, eğlenirsiniz ;D
  20. Bilgen

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu arada Hakan pazar günü Taraklı-Göynük-sünnet gölü Gezisi gerçekleşiyor mu? son durum nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri