Arama sonuçlarınız

1. evirgenler

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Rotayı Çıkartmaya Çalıştım, Bazı Yerlerin Doğruluğundan Emin Değilim, Ancak Yaklaşık 14-15km gibi Bir Yol Katettik.

2. evirgenler

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)
  3. evirgenler

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) 01- Zerrin Yiğiter / Akköprü 08:05 02- Necla AZÇETİN / Atakule 07:45 03- Mehmet Ekim / Atakule 07.45 04- Hakan Bala / Kuğulu Park 07.50 05- Hacer ATLAR / Göksu parkı 08:20 06-...

4. evirgenler

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bugün bir spor mağzasında yürüyüş botlarına bir göz attım, burada adı gecmeyen veya benim bulamadığım bir markaya rastladım ; Mc Kinley. Fiyatıda oldukca makuldu 170 TL den %50 indirim yapıyolar. Denedim rahat diye bilirim. Sizlerde birşeyler diye bilirmisiniz bu marka için.
  5. evirgenler

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Hemen depoya iniyorum, teşekkürler :)

6. evirgenler

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Fabrikada işçilerimize bizde yds veriyoruz ama ben hiç kullanmadım ve gördüğüm kadarıyla bileği kavramayan cinsten aldıklarımız, trekking gibi faaliyetlerde bilegin kavranması gerekli zannedersem, eğer gerekli değilse ydslerden zimmetimize alcaz artık

7. evirgenler

Doruk Dağcılık; İzmir Hatundere - Dumanlı Dağ Zirve Yürüyüşü (27 Ocak 2008)

Ynt: Doruk Dağcılık; İzmir Hatundere - Dumanlı Dağ Zirve Yürüyüşü (27 Ocak 2008) Eski Foçadaki Jandarma Komando okulundaki kursiyerler her dönem çıkarlar dumanlı dağa, hatta 2007de bende oraya çıkan 400kişiden birisiydim. Ancak çöp disiplini gereği konserve kutuları asla atılmazdı, yasağı...
  8. evirgenler

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Güney doğuda zorlu bir askerlik yaptım, sürekli dağlarda yaşadım malum askerlik bitincede sürekli doğayı arar oldum bu site sayesinde ilerleyen zamanlarda trekking faaliyetine katılmak istiyorum. Edindiğim bilgiye göre yürüyüş botu olmazsa olmaz ancak ilk bir iki faaliyetim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR