Arama sonuçlarınız

1. B

Samsung B2100 Outdoor Telefon

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon Tabiki... Bende sadece yanlış bilginin düzeltilmesi için çalışıyorum. bana kimse kasti olarak böyle bişi yapıp kırmaya çalışmaz telefonu o yüzden telefonun sağlam olması yeterli bence.

2. B

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon Ekranın kırıldığı doğru ancak ürün her ne kadar çok dayanıklı olsada kırılmak bir telefon değil ki muhabirde var gücü ile akvaryumun sivri tarafını ekrana vuruyor. NTV'de ise yere düştüğü söyleniyor. Sonim katlarca yükseklikten yere atılırsa dayanacak bir...
  3. B

Ynt: Samsung B2100 Outdoor Telefon Aksine http://ces.cnet.com/2731-31046_1-418.html?tag=rtcol linkinde görebileceğiniz gibi en iyi adayı bile olmuştur.

4. B

Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE Hangi yılın üretimiydi araç? Otomatik vitesinin nesi bozuldu? 75 bin mildeyiz henüz bir sorun yaşamadık ama önceden bilmekte fayda var. Teşekkürler,
  5. B

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE Sayın KLL biraz kötülemiş, vergisi 3.5 L motoru yüzünden pahalı ama hergün kullanmıyorsanız çok eğlenceli bir araç. 2001 model olmasına rağmen performans düşüklüğü yaşamadık. Arazi vitesi otomatik olarak seçilebiliyor ve gerçekten çok etkili. Frenleri...

6. B

2006 Yılında Uludağ'a çıkarken

Ynt: 2006 Yılında Uludağ'a çıkarken Her ne kadar geçen sene Bolu'da kar çok iyi olmasına rağmen 2006 yılı bir başka idi. Ülkemizde bu kadar iyi kar kalitesi varken neden kayak sporunda hep nalları dikeriz? Neden saçma sapan metrobüslere milyarlar harcanırken İzmit - Erzurum arasındaki yüzlerce...

7. B

2006 Yılında Uludağ'a çıkarken

Küresel ısınma yüzünden artık böyle kar yağıyormu merak ediyorum, o yüzden haftaya kesin biryerlere gitmemiz lazım. ???
  8. B

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE Toroslar, BUSAR ekibi ve Pathfinder. O kadar yol yapmamıza ve toza karşılık araç performansından hiç ödün vermedi. Tabii ki de filtreler İstanbul'a dönünce değiştirildi.
  9. B

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE Dünya Ralli Şampiyonasında Ford Ekibini Kurtarırken. Kaldıkları noktada aracı tek tutan şey kalınca bir çalı parçası idi. Aşağısı 10 - 15m arası uçurumdu. Kurtardık ve eğlendik. Pilotlar yarışa devam etti.

10. B

Ynt: Busar Ekibi Nissan Pathfinder 3.5 LE ERC rallisinde başlangıç noktasındayız. Araç o kadar ağırlaştıki çamur olsa kesin saplanırdık..

11. B

araç ve Lukas kesme ayırma ekipmanı
  12. B

Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) süper... :-)

13. B

Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) Selamlar, Bir daha gitme programınız olursa beni de haberdar edermisiniz? Katılmak isteriz. Nefis bir gezi olmuş. Bilgisayar önünde kurtlandırdı beni. :-) Çınar
  14. B

Kişisel Galeri (Nesur)

Ynt: Kişisel Galeri (Nesur) Merhaba, İlk resim favorim. Bu kadar rengin olduğu bir kare. Acilen Nemrut'a gitmemiz lazım sanırım. Çınar - BUSAR Bahçeşehir Üniversitesi Arama ve Kurtarma Ekibi 2001 Nissan Pathfinder 3.5 LE

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri