Arama sonuçlarınız

1. E

5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) ben çıktım listeden.saate dikkat etmemişim cumartesi çalışıyorum! cumartesi çalışanlarıda düşünerek uygun bir saat ayarlanabilirdi...iyi eğlenceler tüm listeye

2. E

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi nasıl bir illettir anlamadım.bırakıyorsun beyin türlü türlü türlü bahaneler üretiyor istem dışı.okadar esiri olmuşum ki işimi yapmamı engelliyor,çok acayip nasıl bırakacağım bilmiyorum.bu, sigarayla değilde kendinle yapman gereken bir savaş galiba..
  3. E

5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009)

Ynt: 5. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (18 Nisan 2009) Katılımcılar 1- EsR@ 2- ozhtc35 (HaTiCe) 3- ozcour (Özgür) 4- Ozzz (Osman) 5- matiate (Ömer Adil) 6- roseentr 7- Nivacı 8- evliya

4. E

Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 )

Ynt: Gezenbilir İzmir "Hızlı ve Öfkeli 4" Filmini İzlemeye Gidiyor (9 Nisan 2009 ) 1- Ozzz (Osman) 2- matiate 3- EsR@ + 1 4- TezzMertek 5- evliya
  5. E

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Enis Çobanoğulları Doğum Tarihi ve Yeri: 1980 - İzmir Memleket: İzmir Semt: Balçova Meslek: Muhasebe İlgi Alanı: işten vakit kaldıkça doğa , ve sporla ilgili herşeyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri