Arama sonuçlarınız

1. K

Transporter T4 2.5 Tdi̇

Selam uzunca yazmistim ama sisteme gjris olmadi ben 3 adet uzun yillar kullandim gecen sene sattim volant baski balata bilya gecen sene agustosta 30bin iscilik dahil yakit 90km hizla rahat 1300km gidersin ben ticari olarak kullandim dayanmadi naziktir transit gibi degildir ufak ilcede yasiyorsan...

2. K

Transporter T4 2.5 Tdi̇

Bursada sadece bunlara bakan usta vsr t4 volt adem keleş facebooktan bak her turlu parca var yedek orjinal cikma siz kisa volt nakliye icin onerirmisiniz uzun şase zor amasra bartin hediyelik esya getiriyorum sokaklari dar yazın trafik yogun kisa şase dusunjyorum
  3. K

Transporter T4 2.5 Tdi̇

Selam usta 400bin t4 icin cok degil 450bin km aldim sıfir motor yaptirip keyifle bindim normalde 600bin motor acmadan giden t4 ler var

4. K

Transporter T4 2.5 Tdi̇

Ben 3 tane t4 2.5 kullandim gecen seneye kadar yakıti cok iyidir 90km sabit hiz ile 1200km bi depo gider amaa volant baski balata bilya gecen sene iscilik beraber 30bin kapak catlatti turboyu almanyadan getirttim pompasi enjektöru ön takımi cok pahali t4 caravelle alirsan daha konforludur ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri