Arama sonuçlarınız

1. P

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Merhaba arkadaşlar, dün itibariyle campervanımın işlemlerini tamamladım ve yeni ruhsatı ile tescil ettirdim. artık araç M1- Özel Amaçlı Karavan (SA) kategorisinde bir araca resmi olarak da dönüştü. Sıfır ya da sıfıra yakın karavan dönüşümü yapacak olan arkadaşlara yardımcı olması açısından...

2. P

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

cevap için teşekkürler hocam. burada asıl olarak dikkat çekmek istediğim nokta bazı dairelerin talep etmesi bazılarının etmemesiydi. @UtkuBAYRAM arkadaştan istenmemiş mesela. öte yandan firma bize sadece tescil için gereken tüm belgeleri verdi. takibini bize bıraktı. faturamızı alıp gideceğiz...
  3. P

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

saolasın, daha iyisi sizlerin olsun.. yok hocam görme değil, doğrudan söylediler. ötv farkı hesaplamasına dahil edeceğiz dediler. ben dedim, mühendisim, birçok şeyini ben yaptım. fakat ikna edemedim. en son projeyi çizip tse gönderen kişi/firmadan olmalı vs. dediler. walla ne yapcağımı ben de...

4. P

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

çok ilginç. neden bu şekilde çifte standart uyguluyorlar anlayamıyorum... 2023 yılında sıfır alıp bu yıl karavana dönüştürdüğüm transporter aracımı karavan ruhsatına dönüştürmek üzere ötv fark tahakkuku oluşturmak için bugün vergi dairesine gittim. tüm belgeler tam olmasına rağmen tadilat ve...
  5. P

Sıfır Karavan Ek Ötv+kdv

Hocam selamlar. Vergi dairesi tadil projesine ilişkin faturayı istemedi mi sizden? ÖTV farkını hesaplarken onu da ekledi mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri