Arama sonuçlarınız

1. LüküsKampçı

Arpenaz 4.1 Vs 4.2

Bilgileri defalarca okudum. Detaylar için teşekkür ederim. Çok şükür 4.1 fb satın aldık. Modifiye de ettirdik. 2025 sezonunda seferlere başlayacağız hayırlısı ile

2. LüküsKampçı

Sonbaharda Kamp

Ben sonbaharda olsa kışa hazırlanıyormuş gibi en az -10 dereceleri kaldırabilecek bir tulumda uyumanızı tavsiye ederim. Şişme yatak zaten söylemiyorum bile kullanmanızı. Bence zeminde şişme mat üzeri uyku tulumu tercih edebilirsiniz. Çadır üzerine ve altına muhakkak su ve nem geçirmez branda...
  3. LüküsKampçı

Arpenaz 4.1 Vs 4.2

Biz 2 çadır arasında çok gidip geliyoruz. Hanım 2 odalı ben tek odalıdan yanayım. Çünkü tek odalı bana daha kullanışlı geliyor. Yaşam alanı önde, uyku alanı arkada kaldığı için daha işlevsel. Sizin tecrübenize istinaden birkaç sorum olacak uygunsa; 1- Bu öndeki balkon kısımda gece veya gündüz...

4. LüküsKampçı

Arpenaz 4.1 Vs 4.2

Evet bende sosyal medyada soba modifiyesi yapan dahi gördüm. Bence ürünün amacının dışına çıkmaması gerektiği taraftarıyım. Kış çadırı bence ayrı olmalı. Söylediğiniz çadırdaki en önemli modifiye ihtiyaçlarını çok iyi tespit etmişsiniz.
  5. LüküsKampçı

Arpenaz 4.1 Vs 4.2

Herkese Merhaba 1 haftaya kadar çadır alacağız. 1 çocuğumuz var ve arpenaz 2 odalı ve tek odalı modelde takıldık. 2 ürünün de kullanıcı yorumları güzel ancak net farkı oda sayısı gösteriyor. İkisini deneyimleyipte 1 puan önde şu model diyeceği olan var mıdır ? Ayrıca iki modelde de bariz bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri