Arama sonuçlarınız

1. aslimeles

Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Herkese merhaba, Eylül ayı içerisinde Assos'a gitmeyi planlıyorum. Aranızda Assos'a daha önce gitmiş olanlarınız var ise tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle uygun fiyata kalacak yer ve görülecek mekanlar konusunda yardımınızı rica ediyorum. İnternetten araştırmamı yapsam da, sizlerden...

2. aslimeles

Kıyıköy (06 Haziran 2009)

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Bilgiler için teşekkürler, en kısa zamanda yine gidesim geldi Kıyıköy'e özlemişim. Yemek için bir yer önermek isterim: Limanın bitindeki, dere ile denizin birleştiği yerde, plaja gelmeden; ufacık, salaş bir balıkçı klübesi bulunmakta. Balık yemek için ideal...
  3. aslimeles

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Öncelikle forumu hazirlayan ve katkidan bulunan herkesi tebrik ederim. Hakikaten faydalandığım bir forum olacağını düşünüyorum. Doğayı, DENİZİ, fotoğraf çekmeyi, gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, kamp yapmayı ve trekking'i çok seviyorum...

4. aslimeles

Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

Ynt: Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili teşekkürler, dikkat etmemişim...
  5. aslimeles

Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

Ynt: Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili Arazi aracımız yoksa bile, bu kumsala ulaşmak mümkün mü?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri