Arama sonuçlarınız

1. M

Branda Sabitleme

çok rüzgar alan balkonda uzunluğu 4mt olan kısımla ilgili araştırıyordum. Yaptırdıktan sonra çapraz ip bağlamayı deneyeceğim. Arkadaş güzel çizmiş. Onu dik olarak uygulayacağım. Muhtemelen olur gibi. Hatta 2.5mt’lik küçük olana da uygularım gibi. Hatta çaprazı geçirirken korkuluklara da bağlamak...

2. M

Hankook Dynapro At2

2022 HILUX.... Dynapro AT2 265/65 r 18 taktırdım. dönüşlerde ön paçalıklara değdi değecek gibi, kaportacıma söktürüveriyim dedim hazır sanayideyken. Gerek yok dedi, ses gelmiyor zaten, bir zararı olmaz, zaten lastik biraz aşınsın boşluk artar dedi. Dolayısıyla ben de bıraktım. Sıkıntı yaşayacak...
  3. M

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

6 yıl değil 2 olmuş biri yazalı son :) Her neyse 2022 HILUX.... Dynapro AT2 265/65 r 18 taktırdım. dönüşlerde ön paçalıklara değdi değecek gibi, kaportacıma söktürüveriyim dedim hazır sanayideyken. Gerek yok dedi, ses gelmiyor zaten, bir zararı olmaz, zaten lastik biraz aşınsın boşluk artar...

4. M

Hankook Dynapro At2

Valla dostum hepsine ayrı ayrı baktım, karşılaştırdım... Scorpion için yeterli veri bulamadım. ama ŞİKAYETVAR sitesinden bir arkadaşın, lastikleri yanakları açılmış, geri dönüş yapan yok. Küçük ihtimal belki ama mide bulandırdı. Bir de o arkadaş Alanya'da, ben Antalya'da... Kıllandırdı. Hankook...
  5. M

Hankook Dynapro At2

Tam da o kadar araştırma sonrası (2022 Hilux 4x4 Adventure sahibi olarak) arada kampa, köye, dağa çıkıyoz diye lastik bakıyordum. BF filan kaya kaya gidiyo anlaşılan, ben de alternatif bakıyorum. Yabancı forumlar, videolar filan (e tabi ülkede olan lastiklere bakmak lazım) Mesela Continental...

6. M

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

Deneyimini, tecrübelerini, denemelerini, düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir şekilde 2022 Hilux Adventure 4x4 aldık. Öncelikle offroad merakım veya pick-up sevdam olduğu için değil, öyle denk geldi. Başta sevmedim kamyonet kullanmayı (suzuki vitara istiyordum) ama sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri