Arama sonuçlarınız

1. A

Volkswagen Transporter T4

Merhabalar Candemir Bey, Doblo ne kadar güzel olmuş, tebrikler. Bu segmentteki araçlar ülkemizde nadiren tercih ediliyor,oysa hakkını vermek lazım pratikler,gayet kullanışlılar. Ben karavanlar ile ilk ilgilenmeye başladığımda bile büyük araçları kendime uygun görmedim. Bu belki de hep minimalist...

2. A

Günaydınlar, çok teşekkürler naçizane tavsiyeleriniz için, favorim T4 ve muhtemelen benim de ilk karavanım olacak.
  3. A

Teşekkürler Muhammet Bey, aslında Ducato 8 m hiç aklımda yoktu ama L1H1 yazarak YouTube da arama yaptığımda çok güzel araçlar gördüm ve oldukça fazla. Hatta yüksek tavanlıları (L1H2)pop up tavanlıları bile var. Bu noktada PSA grubu biraz gözümü korkutuyor, Volkswagen, Mercedes gibi Alman araçlar...

4. A

Teşekkürler Yücel Bey, bende T4 hakkında ciddi bir serzeniş duymadım ama yine de tecrübeli,konuya hakim üyelerin deneyimlerinden yararlanmak için şöyle bir sorayım dedim. Yaş olarak daha genç Ford Costum veya ülkemizde istisnai olarak 8 m3 Ducato da düşünülebilir ama T4 bir Volkswagen klasiği...
  5. A

Değerli forum üyeleri, burada gerçekten kıymetli bilgilerinizi, tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz, fırsat buldukça okuyorum. Kısmet ise bende sonbahar da motokaravan alıp onunla uzun kamplara çıkmayı planlıyorum. Gelin görün ki en zor şey araç seçimi. Bu noktada ufak bir avantajım var,boyum 1.72...

6. A

11,5metrekup Ducato İçi̇n Karavan Plani

Evet haklısınız,muhtemelen Renault alacağım. Servis aracı illaki daha az yıpranmış olur, bir tek izolasyonda camları zorluk çıkaracaktır sanırım ama o da illaki hallolur. Aslında bir ara sadece dış duş düşünmüştüm, hatta hala da düşünmüyor değilim veya içeriye seyyar duş,perdeli. Hal böyle...

7. A

Çok teşekkürler, Renault master bende ciddi ciddi düşünüyorum,kısa veya orta kasa, en fazla 13 metreküp. En fazla 2010 model araç alabilirim, en çok korktuğum aracın daha sonradan mekanik sorunları ile beni sık sık üzmesi. Ben çok titiz bir sürücüyüm, aracı ezmem, bakımını ihmal etmem ama bu...
  8. A

Karavanda Evcil Hayvan

Çok teşekkürler.
  9. A

Karavanda Evcil Hayvan

Bence en güvenilir çözüm tasma olacaktır. Her ne kadar uysal ve hareketsiz olsa da her hangi bir şeye reaksiyon gösterip kaçabilir. Ama tasma ile bağlanabilir, sizle gezebilir. Ben tasma denemedim ama zamanla alışır muhtemelen. Hem gezmek, toprağa, doğaya yakın olmak onun stresini atar,o keyif...

10. A

Karavanda Evcil Hayvan

Benim ki iki yaşında erkek ve kısır, daha önce uzun yol yaptı. Şunu öğrenmiştim, uzun yola tok karnına çıkmaması gerekiyormuş. Antalya'da bir keresinde karavana tasma ile bağlanmış,hemen dışında sahibi ile dinlenen kedi görmüştüm. Hatta karavan bir süre sabit kalmıştı orada ve bazı günler kedi...

11. A

Karavanda Evcil Hayvan

Merhabalar arkadaşlar, Bende karavan hayatına doğru geçiş sürecindeyim,bol bol araştırmalar yapıyorum. Benimle beraber bir kedim var,yolculuk tecrübesi var. Karavanında kedi ile yaşayan arkadaşların bilgi ve tecrübelerini rica edeceğim, sizler küçük dostlarımızın rahatlarıni sağladınız? Çok...
  12. A

Evet, haklısınız, aklıma gelmedi değil, hatta araç üstü çadır vb,avantajları yakıt, vergi,sürüş kolaylığı,maliyet. Hala bu fikir aklımda ama maalesef bir tane soru var oda benim kedicik. Yoksa güzel bir Doblo ,Ford filan çok iyi olurdu. Ama hala aklımda doğrusu.

13. A

Evet Davut Bey,gayet kullanışlı ve ferah bir tasarım gerçekten. Ne bileyim şu duş olayına bir türlü ısınamadım gitti, hele ki sık sık kamp alanına girilecek ise ne gerek var. Maliyeti, kapladığı yer,olası çıkabilecek ekstra sorunları ki rutubet olan bir yer,bakalım..
  14. A

Merhabalar, inanın bende az evvel bu başlıkta bir inceleme yapıyordum. Yalnız yaşadığım için 15 metreküp büyük diye düşündüm, sonra 13 ve 11 metreküplere baktım,aslında ikisi arasında ki fark yatak kısmından oluşuyor. 13 metreküp araçta yatak sabit olabilir ama 11 metreküp de u şeklinde yatak...
  15. A

Merhabalar Arkadaşlar,

Merhabalar, çok teşekkürler, motokaravan planlıyorum. Kriterlerim hiç yüksek değil, öyle yüksek, üst düzey donanımlar aramıyorum. Nitekim hayatı öyle yaşıyorum, lüks, büyük daireler hiç bir zaman ilgimi çekmedi. Ama seyir ettiğim güzel bir manzara benim için çok kıymetli olurdu. Muhtemelen beni...

16. A

Merhabalar Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım, önce biraz kendimden bahsedeyim; İsmim Ahmet, İstanbul doğumluyum,turizm sektöründen seneye emekli oluyorum. Karavanlara olan ilgim ilk olarak Antalya'da yaşarken başlamıştı. 2016 yılıydı, Konyaalti sahilde karavanlari gördüğümde arkadaşlarıma şunu demiştim "Aslında en...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri