Arama sonuçlarınız

1. M

1994 4.0 Zj Stop Etme Ve Çalışmama Sorunu.

Tekrar herkese selam; Arkadaşlar sorunum çözüldü sonunda. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka olacaktır. Arızanın nasıl çözüldüğünü anlatacağım. Krank sensörü değişimi yapılmadan önce aracım ısınınca hararet hafif yükseldiğinde stop ediyor ve çalışmıyordu. Üzerinden Sökülen mopar marka...

2. M

https://youtube.com/shorts/Elk7KM4fOC0?feature=share
  3. M

Tekrar herkese selam; Aracı Ankarada HMC garage diye bir amerikancıya götürdüm, cihaza bağladı. Sorun cihaz bağlıyken seyir halinde tekrar oldu. Krank sensörü hatası verdi. Krank sensörünü 600 tl + 350 tl işçilikle değiştirdiler. Aracı teslim aldım stop etme sorunu çözüldü. Ertesi gün sabah...

4. M

Bir oto beyinciye sordum obd nin nerede olduğunu elindeki cihaz gösteriyormuş. Aşağıdaki resimler ihtiyacı olana yardımcı olabilir. Teşekkürler Volkan hocam yinede.
  5. M

@VolkanGurcan Hocam, Bugün tekrar sanaiye gittim. 2 Ustada araca bilgisayarla bağlanıp arızanın ne olduğuna bakılması lazım dedi. Arabada OBD soketi varmı yokmu baktık ama bulamadık. Bu modellere OBD bağlantısı yapılabiliyor mu ? Yapılıyorsa soketi nerdedir? Bilgisi olan varsa paylaşırsa...

6. M

Herkese Merhaba; Aracım 1994 model 4.0 Zj Loredo modeldir. Aracıma ben almadan önce tek nokta dedikleri bir gaz sistemi yapılmış. Sıralı gaz sistemi yok. Aracımla giderken araç birden stop ediyor ve çalışmıyor. Tespitler: - Çok sıcak havalarda özellikle sıklaşıyor. -Trafikte iken (Fan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri