Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video için teşekkürler, Arka aks de her iki teker havada iken tekerlerin dönüş yönünün aynı olması Arka da diferansiyel kiliti olduğunu gösteriyor, Bunuda manuel olarak devreye almadığınıza göre Arkada LSD kilit var demektir....
4x4 performansı beklemiyorsanız kesinlikle faydası olur, arıza vermemesi açısından off roadcıların kullandığı markalardan ve tam kilit olanlarından tercih edilmesi gerekir (kompresörlü). Sınırlı kaydırmalı olanlar (LSD) tam kilit performansını vermez, Doğru ustalık ve doğru malzeme kullanımı...
Ynt: Mekanik - Motor Bilgi Ve Becerilerimizi Paylaşalım
Radyatör delinmesi benim de başıma geldi, Ben kırmızı toz biber kullandım,direkt radyatörün içine değilde dışarıda bir bardak içinde topaklanmaması için karışımı hazırladım ve radyatör suyuna ilave ettim, sonuç mükemmel ....
Ynt: Ilgaz Keşif Gezisi (01 Kasım 2009)
Arkadaşlar merhaba,
Başlık ilgimi çekti,Nacizane doğa sporları ile olan ilgimden birkaç defa Küçük Hacete (karayolları Tarafından)birkaç defa da Büyük Hacete Tosya tarafından (yukarı Berçin) yürüyerek çıktım, Off Road merakım hep vardı ve geçen ay 92...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhabalar aranıza yeni katıldım seyahat etmeyi yeni yerler keşfetmeyi,doğa sporlarını seviyorum.siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.