Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Gördüm. Tam da senin bahsettiğin marka.
Üstelik Mover ve tentesi de yok yani .İstediği fiyat 176.000 .
Ya aklımızla mı alay ediyorlar ya da Euro 20 tl falan mı oldu da haberimiz yok.
AL BİR ÖRNEK DAHA
Aynen diyorum. Yerli üreticiler çıldırmış. Ama neden?. Yine bizden kaynaklanıyor. Sipariş veriyorsunuz bir sene sonraya . adamlar rahat. satış derdi yok da ondan. 5 sen sonrasını tahmin edemiyorum ikinci el de . sahibin den de her gün çekme karavan satışları artmakta.
Yerli karavan almayı millilik olarak görüp almak isteyenleri anlarım ama yerli üreticilerin fiyatlarını şişirip ithal fiyatın da üstünde satmalarına anlam veremiyorum.
Evet bahsettiğiniz ekstra donanımları bende incelemiş ve yerli üreticinin bu extra donanımlara nerdeyse 2 kat fiyat verdiklerini...
Aklım almıyor
Ya bizim aklımızla dalga geçiyorlar yada yerli üreticilerden karavan almayın demeye getiriyorlar.
Ya Allah aşkına www.sahibinden.com adresinde satılık karavan var Sahibi 170.000 TL fiyat yazmış.(Sanırım Firma sahibi) Hem de 750 Kg altı diyor. Belki haklı. maliyeti o dur . Ama kimse...
İsterseniz ekletebiliyorsunuz. Biz iki karavanı kıyaslarken Agus karavanın Agus Edition paketini ,U Caravanın da U Edition paketini baz aldık.Biz kıyaslamaları yaparken bunlar üzerinden değerlendirdik. Dikkatinizden kaçmış olabilir. Benim değerlendirmelerimin birinde Bürstner de ön cam olmadığı...
Çok teşekkür ederim. Bürstner 460 TS yi yerinde inceledikten sonra zaten fikirler değişti. Ama hobby yi inceleme fırsatımız olmadı. Ama sanırım Bürstner olacak çünkü arada 3.800 € var , tüm özellikleri aynı olursa. Değer mi ? bilmiyorum. hobby kullanıcı karavancı dostlarımız yorumlarını...
Modeller
Adria Aviva 492 LU 538 / 230 cm 1043 kg 4 kişi Başlangıç Fiyatı 20,650 € AYDOS KARAVAN
Bürstner Premio 460 TS 527 / 230 cm 1120 kg 4 kişi Başlangıç Fiyatı 20,750 € U EDİTİON 24.000 € U CARAVAN
Hobby DE LUXE 460 Ufe 545 / 230 cm 1193 kg 4 kişi Başlangıç Fiyatı 23,000 €...
BÜRSTNER 460 TS
Teknik Detaylar
Standart Donanımlar
Yatak kapasitesi4
Ağırlık1,120 kg
Maksimum yükleme limiti1400 kg
Genişlik2,30 m
Gövde Boyu5,90 m
İç Uzunluk5,27 m
Standart Donanımlar
AL-KO AKS 3004 Savrulma Önleyici Kaplin
Gaz kutusundaki yedek tekerlek tutucusu
Çatı penceresi 4 adet...
HOBBY DE LUXE 460 UFe
Teknik Bilgiler
Aks Sayısı 1
Lastik Boyutu 195 / 70 R 14 XL
Toplam Uzunluk 6.633 mm
Gövde Uzunluğu 5.452 mm
Toplam Genişlik / İç Genişlik 2.300 / 2.172 mm
Toplam Yükseklik / İç Tavan Yüksekliği 2.628 / 1.950 mm
Maksimum Teknik Olarak İzin Verilen Yüklü Kütle 1.350 kg...
Selamlar
Yaklaşık bir aydır Weinsberg Caraone 390 QD mi yoksa Bürstner 430 TS mi diye diye kafa yoruyorduk. Oradaki yorumlarda da belirttiğim gibi bu iki karavanıda inceleme fırsatı buldum. Ama bir şeyi atladık. Kararı tek başına vermiyoruz. (Benim açımdan ) . U Caravan da 430 TS modelini...