Arama sonuçlarınız

1. MecHANic©

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bir zamanlar arazi aracım vardı ve siteyi takip ederdim. Uzun zaman sonra tekrar siteye girdiğimde bu konuyu farkettim. Forumu okumaya başladığımda böyle rezillik olmaz dedirtecek türden mesajlar görüyorum. Duster ile ilgili fikirler paylaşılıyor fakat malum bir şahıs...

2. MecHANic©

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bugün suzuki.com.tr'de gördüm ve çok şaşırdım jimny MT anahtar teslim fiyatı 30.500 tl olmuş artı 500 tl metalik boya farkı alınıyor. birkaç ay önce 27.500 tl ydi. Bir jimny sahibi olarak sevindirici fakat ekonomi için kötü bir haber.
  3. MecHANic©

Jimny 1.viteste Rampa Çıkarken Uğultu Şeklinde Ses Yapıyor

Ynt: Jimny 1.viteste Rampa Çıkarken Uğultu Şeklinde Ses Yapıyor Bugün maslak aksiyona gittim trabzonlu (maçka) servis sorumlusu arkadaşla birkaç tur attık usta yoktu. Haftaiçi gidip tecrübeli ustalarla bir bakacağız... şimdililk kesinleşen bir tanı yok istavrozlarda sıkıntı gözükmüyor dedi...

4. MecHANic©

Ynt: Jimny 1.viteste Rampa Çıkarken Uğultu Şeklinde Ses Yapıyor Bilgiler için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi muhtemelen yüklenmelerde zorlanan parçalardan birinde bir problem var. Suzuki yetkili servisi bu konuda bir çözüm üretemedi. Tavsiye ettiğiniz ustalara en kısa zamanda gitmeyi...
  5. MecHANic©

Merhaba arkadaşlar ben Ufuk . Jimny başlığı altında bununla alakalı bir mesaj yazdım ama yeni bir konu açmak istedim. Sıkıntım şöyle : Normalden daha dik denebilecek yollarda 1.vitesle ilerlerken enteresan bir gürültü duyuyorum. Şanzımandan geldiğini düşünüyordum istanbul - okmeydanı yetkili...

6. MecHANic©

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996)...

7. MecHANic©

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba Ben ufuk. Makina mühendisiyim. Bir yazılım danışmanlık firmasında uygulama danışmanı olarak çalışıyorum. 2006 model bir Suzuki Jimny sahibiyim. Yazları karadenizde offroad fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri