Arama sonuçlarınız

1. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

Bir hayal geçekleşmiş bile, itfaiye aracından karavana..

2. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

Merhaba 2 aydır çiftlikteydim, inşaat işlerinden fırsatım olmadı. Bir mühendislik firması ile konuştum, otobüs değilse şofr mahalli ile yaşam alanı bağımsız olacak derler. 4-4 ya da 6-6 araç almakla başlayacağım işe ama şu pandemi döneminde insanlarla yüz yüze gelmemeye çok önem gösteriyorum (...
  3. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

90 lı yıllar hedefim, hem ucuz hem tamiri kolay :)

4. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

CRAWLER firması yapmış ve satıyor, araç 0 olduğundan pahalı tabi ki... Ama ben 0 araç değil özellikle elektronik aksamı fazla olmayan Afrika'da bile tamir olabilecek 90 lar kamyonundan düşünüyorum...
  5. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

yaz kış içinde olacağım ve arazide süreceğim, çöller gibi. Dolayısı ile 6x6 düşünüyorum. Alkoven olmayacak, önden geçiş olmayacak, yük olarak küçük ev gibi düşünebilirsiniz, slide-out (Türkçesini bilmiyorum maalesef) kesinlikle olacak.

6. Y

Kamyon Karavanlar Hk.

Merhaba, genç sayılabilecek bir emekliyim. Haftasonu veya tatil için değilde artık içinde yaşayacağım ve dünyayı gezebilecek bir ev istiyorum. Özellikle expedition karavanlar çok hoşuma gidiyor, görseldeki gibi: Cravler firmasının ki çok ama çok pahalı.. Sizlerden bu işe adım atmadan önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri