Arama sonuçlarınız

1. turluyorumnet

Tüplü Dalış Fiyatları 2020

Bayramdan sonra yollar açılırsa gelip bir hafta kamp kurmayı düşünüyorum.

2. turluyorumnet

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Her sene ben bir iki defa gidiyorum. Hatta inönü yaylası ile ilgili yazdığım bir yazı gazatede de yayınlandı. Gittiğim yerlerin hikayelerini yazıyorum. Videolarını hazırlıyorum kendimce.. https://turluyorum.net/kartepe-inonu-yaylasi-kampimiz/ Video: https://youtu.be/fTAZYytNJLg
  3. turluyorumnet

evet yaa silah sesi çoktu. Jandarma arası geliyor ama o kadar..

4. turluyorumnet

Fiyatlarda farklılır var. oda tekne ile gidilen dalışlar birazdaha pahalı. Yakın yerdeki dalışlar 20-30 tl gibi daha ucuz oluyor. Uçak dalışı 30 mt.de 2* olmak gerekiyor. Uçak dalışımın videosu.. Video: https://www.youtube.com/watch?v=rGIf6FHsrPs
  5. turluyorumnet

Ben geçen yaz italyan koyuna kampımı kurmuştum. 2* eğitimleri aldım. Bu yaz yine Kocaeli'den gidip kamp kurucam Dalışlar için. Kiremitlik, Cennet cehennem, dalışları güzel.. Video: https://youtu.be/4KShbyAbpfo

6. turluyorumnet

Ben geçen yaz İbrice Limanındaydım. Birçok noktasında dalış yaptım. ve 2 yıldız eğitimimi aldım. Virus belasından kurtulursak bu yaz İbrice Limanına Kamp kurucam tekrar. Su altı zenginliği müthiş. Bu yazımda da Antalya Kaş taki Batık uçak ve Bacalı mağara dalışlarım var. Tüplü dalış nasıl...

7. turluyorumnet

Saros Körfezi İbrice Limanı Tüplü Dalış Fiyatları Saros Körfezi İbrice Limanı Tüplü Dalış fiyatları 2020 yılı için belirlenmeye başladı. Saros Körfezi nerede ? Dalış noktaları, okulları ve turları. Ege denizinin sırlarla dolu Saros Körfezi Türkiye‘nin en çok tercih edilen dalış bölgelerinden...
  8. turluyorumnet

Rafting

Üç tarafı denizlerle çevreli Türkiye'de doğa harikası bir çok yer var. Doğa ve adrenalin tutkunları özellikle Türkiye'nin bir çok akarsularında rafting yapmayı tercih ediyor. Rafting nedir ? nasıl yapılır ?, Nerelerde yapılır ? ve 2020 yılı rafting ücretleri hakkında yazdığım yazıyı paylaşayım...
  9. turluyorumnet

Sinop Kamp Alanları

Merhaba çadır için fiyatlarınızı öğrene bilirmiyim. Bende Türkiyeyi gezen bir gezginim. Gezdiğim yerleri web sitemde yazıyorum. 3 sene önce o bölgeyi kamp atarak gezmiştim çok kalma şansım olmamıştı özellikle Hamsilos bir harikaydı. Hamsilos Koyu Sinop | turluyorum.net

10. turluyorumnet

Nemrut'ta Gün Batımı

Gerçekten harika bir yer. Tarihi, kültürü ve efsaneleri ile gezilecek en güzel yerlerden biri. bende kendi sitemde burası ile ilgili bir yazı yazmıştım onu paylaşayım .. Nemrut Dağı Gezisi ve Efsanesi, giriş ücreti 2020 | turluyorum.net

11. turluyorumnet

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Çanakkale Şehitlik Turu gezilecek yerler ve gezi notları Çanakkale Şehitlik turu gezi notlarımı aktarayım sizlere. Şehitlik Nerede ?, Nasıl gidilir ? Nereler Gezilir ? Giriş ücretleri ve turları hakkında bilgiler. Çanakkale geçilmez ruhunu yaşamak için Seyit Onbaşı, Anafartalar, Conk Bayırı...
  12. turluyorumnet

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Çanakkale Şehitlik Turu gezilecek yerler ve gezi notları Çanakkale Şehitlik turu gezi notlarımı aktarayım sizlere. Şehitlik Nerede ?, Nasıl gidilir ? Nereler Gezilir ? Giriş ücretleri ve turları hakkında bilgiler. Çanakkale geçilmez ruhunu yaşamak için Seyit Onbaşı, Anafartalar, Conk Bayırı...

13. turluyorumnet

Kaptepe Kuzu, İnönü ve Ercuva yaylaları oldukça güzel. Ücretsiz kamp atılabilecek çokta yer var. Ayrıca şimdilerde moda olan ATV motor turları da düzenleniyor. 2020 yılı için fiyatlarını araştırmıştım. 120 tl den başlıyor ve çokta çeşitleri var. ayrıntılı bir yazı yazdım bunlarla iygili...
  14. turluyorumnet

Saros Körfezi İtalyan Koyu Kampı

Saros Körfezi Tüplü dalış eğitimleri için İtalyan Koyuna kamp kurmuştum. Müthiş doğası ve denizi ile birlikte kamp hakkında yazdığım yazıyı paylaşayım sizlere... İtalyan koyu nerede, nasıl gidilir ve kamp alanı | turluyorum.net
  15. turluyorumnet

Araba İle Türki̇ye Turu Rotalari

Her sene karadeniz rotası yapıyorum. Bu rotam da ise birazda abartarak, İstanbul'dan yola çıkarak Sinoptanh başlayıp tüm karadeniz. Gürcistan, Doğuanadolu ve amasya üzerinden geri dönerek bir nevi Türkiye turu yapmış oldum. Bu rota üzerinde 4280 km yaparak uğranılacak yerler hakkında kısa...

16. turluyorumnet

Yazılarımı okuduğunuza sevindim. İç Anadolu Akdeniz turu rotamı güncelledim birez gittiğiniz yerdeki farklı gezilecek yerler listeleri ekledim. Bu bilgileri de dikkate alırsınız. Gezilecek yerler zevke ve ilgi alanına göre değişebiliyor. Kısmet belki bir gün bir yerde karşılaşırız. Araba ile...
  17. turluyorumnet

Araba Ile Güneydoğu Turu Nasıl Yapılır? Tüm Ayrıntılar

Güney doğu turu linki çalışmadığını fark ettim. Linki yeniledim bu bilgilere bu linkten ulaşabilirsiniz. Araba ile Güney Doğu Turu nasıl yapılır? | turluyorum.net
  18. turluyorumnet

Kocaeli Yaylaları Keşif Yürüyüşü

Harika bir rota.. Kartepe de İnönü yaylası da oldukça güzeldir.

19. turluyorumnet

Türkiyenin cennet köşelerini geziyorum-yazıyorum

Türkiyenin cennet köşelerini geziyorum-yazıyorum
  20. turluyorumnet

Kocaeli İzmitte yaşayan biri olarak Birçok kez Kartepe'de kamp attık. Doğası ve şehre yakınlığı ile tavsiye ederim. Bir çok kamp alanları mevcut ancak biz genelde ücretsiz atacağımız kampları tercih ediyoruz. Bunlar arasında Kartepe'nin en güzel yerlerinden biri olan İnönü yaylasını tavsiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri