Arama sonuçlarınız

1. Naydog

Nissan X Trail Titretme Ve Çekiş Sorunu

teşekkür ederim bugün aldım aracımı gerçekten sessiz titreşimsiz bi harika oldu aracım. arıza olur olmaz yaptırmadıgıma pisman bil oldum. masraf biraz fazla cıktı 3650 tl gibi ama yapacak bişey yok. siboplar fişekler sibop lastikleri takım conta termostat kapakçı ve işçilik tutarı bu. araba su...

2. Naydog

bu konuyu face deki xtrail grubunda da tartıstı benimde bu arıza olmadan once aracımda termostat govdesinin dibinden su kacagı vardı onu yaptırmıstım. hararet sensörüde tam bu parcanının uzerinde gorev yapıyor. sokulup takılırken bir sıkıntımı oldu acaba dedim sensorun fisini cektim kullandım...
  3. Naydog

ilk calıstırmadan itibaren oluyor ancak p ve n konumunda çok az bazen hissedilmiyor bile ama d, r, 1, 2 konumunda beklerken bazen asırı derecede neredeyse stop etmeye yakın bazen az derecede titriyor & tekliyor. arıza olarak silindir 3 missfire ( kötü yanma) arızası veriyor bende. bobinler...

4. Naydog

.................
  5. Naydog

Su anda aybi sorunu bende yasiyorun rolantide cok yok ama yukteyken arac tekler gibi titriyor konunun sahibi arkadas ne islem yapti acaba merak ediyorum konuda baya eski bi konu ama umarim yazdigimi gorur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri