Arama sonuçlarınız

1. Murat.S

Hyundai Country Karavan Yapımı

Olabilir otogaz servisleri genellikle dışı plastik kaplı bakır ve alüminyum boru da kullanıyorlar.

2. Murat.S

Benim araştırdığım kadarı ile mesafenin uzadığı ve zaman zaman tesisatı değiştiremediğiniz yerlerde bakır boru kullanmak daha sağlıklı oluyor. Ben ediniğim bilgiler ışığında bakır boru kullanmanızı tavsiye ederim. Ben araştırdıklarım sonucu öğrendiklerimi buraya yazayım. Açıkcası bu konu...
  3. Murat.S

Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

Aslında IP68 kullanıyorum ama yerde duruyor sağanak bir yağmur yağsa suyun içinde kalsa yine de daha korunaklı olur mu acaba diye düşündüm burada okuyunca

4. Murat.S

Tabi olur. Bittikten sonra haberlesiriz.
  5. Murat.S

Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

Bu kutu Türkiye'de satılıyor mu? İnternette bulamadım. Elektrikçilere bakacağım. Amazon Türkiye sitesinde satılıyor ama yurtdışı ürün olarak Almanya'dan geliyor. https://www.amazon.com.tr/Brennenstuhl-Safe-Box-Schutzkapsel-IP44-D%C4%B1%C5%9F-1160440/dp/B0017PYRSS

6. Murat.S

İstanbul Tuzla

7. Murat.S

Bu hafta müsait bir günde bakır boru tesisatını yapacağım. Sonrasında sobayı bağlamış olurum. Sonuçları paylaşırım.
  8. Murat.S

Konuyu takip ediyorum. Çok güzel gidiyor. İyi çalışmalar dilerim. YouTube da gördüğüm ayni model bir karavanı da paylaşıyorum. Belki biliyorsunuzdur. Video: https://youtu.be/9p1j_Q9KtkE Video: https://youtu.be/DIeKk2f16vg
  9. Murat.S

Bu Parçayı Biliyormusunuz

Alarm kablo sayısı aşağı yukarı bu kadar oluyor. Arabada alarm olmayabilir ama eskiden takılmıştır. Siren vs sökülmüştür. Modülü kalmıştır. Bazen de uzaktan kumandalı merkezi kilit kullanmak için alarm takıyorlar. Aracın orjinalinde uzaktan kumanda yoksa veya bozulduğunda böyle baglayanlar var.

10. Murat.S

Bu Parçayı Biliyormusunuz

Alarm, Cam kaldirma modülü veya Merkezi kilit gibi bir şeye benziyor.

11. Murat.S

Çekme Karavanda Isınmak Için Hermatik Gaz Sobası Veya Dizel Isıtıcı Kullanımı

Hermetik bacada soba çıkışı iç baca olduğu için temiz hava girisi olan dış bacanın ısınmadığını söylüyorlar. 17cm Bu arada evdeki hesap çarşıya uymadı. Daha doğrusu çarşıda hesap yapmayı unuttuk :) sobayı alırken baca uzunluğunu hiç düşünmedim. Kendi bacası kısa geldi. Bir de baca yaptirma işi...
  12. Murat.S

Taş yünü burada ne amaçla kullanılacak, sıvı yalıtımı için mi?

13. Murat.S

Peki lumbozun içinden geçen bacanın etrafından su girmez mi? Ne kadar tam ölçüde olsa boşluk olacak bacayla arasında.
  14. Murat.S

Söküp takma işini kafamda çok oturtamadım. Bacanın etrafının silikon vb. malzeme ile yalıtılması lazım. Ancak yazın sökülebilir. O zaman da böyle bir lumboz veya menfez takılabilir.
  15. Murat.S

Birkaç gün önce 750watt/1500watt iki kademeli termostatlı fanlı seramik ısıtıcı aldım. Asıl sobayı almadan bununla bir deneme yapmak hem de ikinci elektrikli bir çözüm olarak yanımda taşımak için aldım. İstanbulda havalar soğumuşken evin önünde bir deneme yaptım. Hava 1,5 derece sıcaklıktayken...

16. Murat.S

Karavanda Hermatik Gaz Sobası Kullanımı

Birkaç gün önce 750watt/1500watt iki kademeli termostatlı fanlı seramik ısıtıcı aldım. Asıl sobayı almadan bununla bir deneme yapmak hem de ikinci elektrikli bir çözüm olarak yanımda taşımak için aldım. İstanbulda havalar soğumuşken evin önünde bir deneme yaptım. Hava 1,5 derece sıcaklıktayken...
  17. Murat.S

Karavanda Hermatik Gaz Sobası Kullanımı

Soba çok güzel gözüküyor ama 90cm eniyle çok büyük yer kaplıyor. Yeri müsait olanlar kullanabilir. Bir de 8kw karavan için biraz fazla gibi geliyor bana.
  18. Murat.S

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Her iki karavan da çok kaliteli ve zengin donanımlı karavanlar. Güneş enerji sisteminden ziyade iç yerleşimi hangisi hoşunuza gitti ise ona göre karar vermenizi tavsiye ederim. Güneş enerjisi sistemi daha sonradan eklenebilir. Zaten bu karavanlarda çok da önemli değil tüp ile herşeyi...

19. Murat.S

302 Çılgınlığı Başladı Ne Diyorsunuz

Neredeyse hepsini takip ediyorum. Olaya çok teknik ve bilgi sahibi olarak yaklaşan da var. Ne yaptığının farkında olmayanda var. Biraz da içerik üretmenin ve sosyal medya desteği almanın gazına geliyorlar. Gerçekten otobüsü seven, ilgisi olan, bilgi edinene saygım var. Ama bazıları otobüsü...
  20. Murat.S

Çekme Karavan Hareket Öncesi Kontrol Listesi

Ani fren denemesi ile ilgili bir anım geldi aklıma. Karavanı ilk aldığım zaman Torbalıda boş yollarda bir denemeye çıkmıştım. Uzatma aynaları karavanı almadan almıştım ama o gün yanımda getirmeyi unutmuşum. Boş bir yolda ileri geri giderken bir de fren denemesi yapayım dedim. Birden freni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri