Arama sonuçlarınız

1. O

Arazi Ve Şehir İçin Uygun Lastik ?

Navara Np300 sahibiyim üzerindeki orijinal 255/60/R18 conti lastikler yerine General Grabber AT3 tipi lastik almayı düşünüyorum. Aynı ölçüde alırsam çamuruk içinde herhangi bir sürtme ya da problem yaratır mı ? Özetle yükseltme kiti olmayan aracımda SUV tipi lastikten AT tipi lastiğe geçtiğimde...

2. O

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

Merhabalar görüşlerimi bir video şeklinde paylaşacağım hazırlıyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. O

Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)

2020 yılında Yayla Mocamp açık mı acaba ?

4. O

Bu zor günlerden geçtiğimiz zaman diliminde, bugün karavanımı alıyorum Allah’ın izniyle bakalım. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. O

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Hangi tenteden bahsediliyor ? Ben de tente yaptırmak istiyorum ama Sent from my iPhone using Tapatalk

6. O

Ben Güneş paneli almadım firmadan. Kendim orta yollu bir çözüm araştırıyorum. Panelleri de getirin takarız dedi firma sahibi Ali Bey, teslim almadan taktırmış olurum diye düşünüyorum. Ben ilave Webasto aldım. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. O

Firma fiber konusunda çok tecrübeli. Otokar vb. köklü şirketlerin uzun dönem tedarikçisi. Ben de savunma sektöründe olduğum için bizim sektörde uzun dönem tedarikçi olma işi güven gerektirir. Haklısınız ortada ürün olmayınca risk aldık bir miktar. Şu ana kadar ben bir sorun yaşamadım bilakis...
  8. O

Ben de yazılanlara katılıyorum. 1 adet siparişim var. Firma yetkilileri şu ana kadar çok olumlu. Ayrıca kullandıkları ürünler hep kaliteli. Baz donanımlarına kaliteli ürünleri dahil ederek farklılaşma yoluna gittiler. Düşünün mobilyalar Kavak Kontra Buzdolabı Indel B Camlar Sineklikli...
  9. O

Elektrik Tesisatında Şarj Etme Ve Aküyü Ayırma

Merhabalar, Almak üzere olduğum karavanda Buzdolabı, pompa, dizel ısıtıcı ve ledler bütün sistemi 12V olarak kurguladım. Günlük sarfiyatı henüz hesapladım ancak yaşan aküm olacak. 1. Sorum Kampta 220V bulduğumda önce şarj cihazı ile aküyü besleyip araya da 12v karavan şebekesine dağıtım mı...

10. O

750 + %10 payımız olduğunu duydum ama mevzuata da bakamadım açıkcası. @baturalp bu kişi benim kayınbiraderim :) O fiber iyi şaşma dedi diye aldık :) Sent from my iPhone using Tapatalk

11. O

Karavanın siparişi verdikten sonra detayları konuşmak için Umarsan sahibi Ali Bey ile iletişimdeydik dün. Ali Bey zamanında Anadol servisinde cam elyaf işini öğrenip gerçekten çok geliştirmiş. Birçok farklı sektörde de var oldukları ve cam elyaf işini çok uzun zamandan beri çok iyi bildikleri...
  12. O

Fuarda sipariş ettik daha önceden de takipteydik Sent from my iPhone using Tapatalk

13. O

Teşekkür ederim üstad, arka yatağı ölçtüm tam kare değildi, yamuk gibiydi. Mutfak tarafında 130 ölçtüm. Tuvalet tarafında 110 ölçtüm. Ranza yaparız dediler ama arka taraf tek yatak olunca çok güzel bir alan / oda olmuş çocukları yanyana orda yatırayım diyorum :) Önde de Mutfak tarafı daha...
  14. O

Teşekkür ederim, Arka yatak eni bir kanatta 110 bir kanatta 130 , ön taraf da aynı şekilde (emin değilim :) ) Banyoda tavan havalandırması fuara yetişmemişti ama olacak bazda var O1 ile anlaştık doğrudur
  15. O

Benim bütçem kısıtlıydı. 45+KDV'ye aldım. İkiz çocuklar 4er yaşında. 4 kişi kullanacağız. Ağırlıklı olarak haftasonu kullanımı olacak. Karavan tecrübem de yok :smiley: ERBA 4.10 / Carabinata (XL) / Umarsan Rena 360 arasındaydım. Diğer markaları çeşitli sebeplerden dolayı eledim. Bence kendi...

16. O

Herkese merhabalar, bir süredir yazılanları takip ediyordum. Çok faydalı bir başlık, emeği geçenlerin emeğine sağlık Dün İzmit fuarda Umarsandan 3.60 sipariş ettim. Monoblog olması, buzdolabı, ocak gibi beyaz eşyalarda iyi markalar kullanılmış. 2 çocukla bakalım nasıl olacak :) Saygılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR