Arama sonuçlarınız

1. D

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Arkadaslar bildiginiz gibi ben May 3800 siparisi verdim,mayis haziran gibi teslim alacagim.Yazdigim fiyatlar da May3800 modeli icin gecerli olan fiyatlar.22 Kasim 2019 tarihinden sonra Orhan Ustayla konusmaya basladim.Yani benim ilk aramamdan 4 gun once zam yapmisti.37 binden 40 bine cikti...

2. D

@Demirak Odali Tente de branda da ise yarar gorunuyor.
  3. D

Demirak basta olmak uzere giden arkadaslarin ayagina saglik,sayelerinde yeni bilgileri almis olduk.Demirak in bahsettigi cadir ve brandanin linkini paylasiyorum ikiside May3600 modeline gore yapilmis.Talep gelirse May3800`e gore de yapacaklarini tahmin ediyorum. MAY KARAVAN 360 Modeli | Benhur...

4. D

Arkadaslar haftasonu Sakarya ve Manisa`ya iki arkadas iki karavan almak icin gittik.Izlenimlerimi aktarmak isterim. *Ilk başogluna randevusuz gittik,cumartesi sabahi sadece bekci abi vardi sagolsun bizi gezdirdi,uncle modelini inceledik.Karavanin tavani cok alcak,icinde insan biraz rahatsiz...
  5. D

Haftasonu Sakarya`ya Erba 4.10 incelemeye hatta anlasabilirsek siparisini vermeye gidecegim.Merak edenleri donuste bilgilendiririm.

6. D

@Demirak Hocam inanin agirligini ve fiyati bile tahmini soylediler.Sitelerinde bile model yok.Biraz zaman gecince bilgileri belli olmaya baslar.Ben sadece almayi dusunenlerden belki begenip bekleyen olur diye fotolar elime gecer gecmez attim.

7. D

3 katli ranza tam cikmamis.Diger fotolarida attim.
  8. D

Arkadaşlar konuyu bastan asagi okudum.Ellerinize saglik gercekten baya bilgi sahibi oldum.Bende yaz gelmeden 750kg alti O1 belgeli bir karavan alacagim. Size bir bilgi vermek istiyorum.Dun Saly ile gorusmustum.Yandan kapili Carabinata XL modeli geliyormus.Ranza yatagi sayisini 3 cikarip 5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri